si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Klemen više nije Klemen Slakonja već Klemen Mlakonja. 🤒
Pihhhh, a ostalo čitajući vas ovde, neću ni da poslušam.

Wow, baš je kilava selekcija.

Vse ti dam mi se najviše dopala zbog atmosfere, a tolerisao bih i New Religion na plejlisti; sve drugo mi nije zanimljivo.

Poprilično slabo, ali ovi mislim da bi mogli nešto napraviti na Eurosongu, tačnije prvenstveno Zven i Eva Pavli jer imaju mistične pjesme sa dobrim potencijalom za live nastup.

Screenshot_20250127-040054_My Eurovision Scoreboard.webp

Ja vec sada vidim Sloveniju na 15. mestu u polufinalu, jedino San Marino ako ih spasi poslednjeg mesta.

Dobiće vjerovatno samo od Hrvatske bodove, kao i Crna Gora u drugom od Srbije.

Pa ako izaberu July Jones ili onog što je mazno Nemi kostim izvjesno je da ispadaju.

Ja ne znam što fanovi guraju svi ovu July Jones, je li ona popularna ili šta? Pošto su oni odlučili da nju favorizuju i prije izlaska pjesama, pa će onda plakati kad ne uđe ni u superfinale

Klemen rekao da je u onom videu obučen u sve kostime ESC pobjednika u ovom vijeku.Objaviće ga poslije Eme.

Meni zaista nije jasno šta je on hteo da uradi sa ovakvom pesmom? Ok, tekst jeste nešto lično (rekao bih), ali u paketu je stvarno nekonkurentno.

Last edited:
Mislim da ništa od finala za Slayveniju, eventualno ovaj Klemen s nekom sprdačinom on nastupa nakuca dovoljno glasića od publike za uskliže nekako u finale

melaniamask.gif

Koliko god da je slaba pesma, ubedjen sam da Klemen pobedjuje ako udje u top 2.

Mislim da Jon Vitezič uopšte ne bi bio blamantan izbor za ESC, ali verovatno dobija Klemen svakako. Jedino ako ga slovenački žiri kojim čudom ne uvrsti u top 2, što se sigurno neće desiti.

Last edited:
Back