si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Odmah da budemo jasni ako izaberu Klemena biće zadnji u polufinalu, jer pobogu koga interesuje jedan Slovenac što pjeva generičnu baladu na engleskom, i uz to sa upitnim tekstom? Imaju oni izbora ovdje.

Kakav Klemen, ono je jednocifren broj poena u pf. Mada realno, finalista među ovim kandidatima praktično ne postoji.

Mislim da Klemen neće imati onakav nastup sutra.Pjesma govori o njegovoj ženi koja je bila dobro bolesna.I ja mislim da on pobjeđuje ako ga žiti pusti u superfinale mada nisam siguran da hoće.

Mislim da se ne postavlja pitanje da li će žiriju Klemen biti top 2.

Mislim da Jon Vitezič uopšte ne bi bio blamantan izbor za ESC
I meni se najviše dopada Vse ti dam: nije nametljiva, ima finu atmosferu jugoslovenskog synta osamdesetih + njegov glas baš dobro prati zvuk. U ovakvoj konkurenciji bi mi bio odličan izbor za ESC, iako ne vidim da tamo može biti konkurentan. Treba mu i dobar nastup.

Link za gledanje prenosa EME (20:00 - 22:25)

➡️ https://365.rtvslo.si/programi/tvs1

Redosled nastupa:

1. ANNA - Čau
  2. ZveN - Divja
  3. PolarAce - Kind
  4. Astrid & The Scandals - Touché
  5. Jon Vitezič - Vse ti dam
  6. KiKi - O-ou!
  7. Eva Pavli - Niti
  8. Klemen - How Much Time Do We Have Left
  9. July Jones - New Religion
  10. Žan Videc - Pusti, da gori
  11. Trine - Grace
  12. RAI - Frederick's Dead

RTV Slovenije organizuje konkurs na kom treba izvesti obradu pobedničke pesme EME. Najbolji i najoriginalniji audio-video snimak biće nagrađen sa dve karte za finale Pesme Evrovizije u Bazelu. Slanje snimaka trajaće od 3. februara do 11. aprila, a pobednik će biti saopšten 25. aprila. Detalji nagradnog konkursa biće objavljeni po završetku EME, a osnovni uslov je da su učesnici punoletni i imaju stalni boravak u Sloveniji.​

Klemen ili eventualno RAI.Ostalo mi sve bezveze.

Izgleda da Klemen leti na nastupu.

Ja cu da počnem sa ovim nac. finalom. Nisam slušao pesme. Sad premijerno.

Ova prva Anna nisam fan njenog pevanja ali ok je ostalo

Imao sam utisak da prva pesma traje 10 minuta. Fin nastup,kostimi, pesme bez sem onog ćao ćao

Šta bi ovo, jeste mistična Zven, ali i previše mračno izgleda, kao demoni iz neke životinje da izbijaju :D

Ovaj nastup sa stolicama četvrte učesnice me podsetio na Spaniju 2006.

Nisam bas fan ovakvog zvuka sto ne znaci da je loša.

Back