si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Nešto je čini mi se rekao da će mu žena biti prisutna na sceni, možda na led ekranima se pojavi.

Slovenska tv bi zaista mogla malo da se otvori. Dali coveku vunenu jaknu sa lureksom basic kroja, a ispod Lisca ili Svilanit majca. I prosle godine se videlo na Raiven da su fondovi tanki, devojka izgleda kao model, odeca i na preparty- ima i sta je nosila na Escu je bila vrlo skromna.

Ne znam, i dalje mislim da šanse za finale gotovo da ne postoje. Jednostavno je pesma ogromni smor, da li zaista vidite nekoga da šalje sms za ovo? Ja iskreno ne.

Na osnovu pjesme svakako, samo ako bude poruku pjesme prenio na nastup, izvede ženu i pokaže slike iz tog perioda i ubaci sliku sa djetetom, onda bi bio u igri za prolaz

Možda je ružno što ću ovo reći, ali na sažaljenje svako može proći u finale. Finska 2015. je jedna od najgorih pesama ikada pa je po televotingu bila finalista.

Upravo.
Ne znam da li će igrati na tu kartu, ali ako bude, može da se progura.

Klemen mi je draga osoba, ova pjesma nije za mene ali uopće mi neće biti šok kad 40+ žene ugrabe telefon za "normalnu" pjesmu usred brzih ludila u polufinalu

Очекујем између 3 и 5 бодова за њега

Ovo mi je više Boys Do Cry nego Hollow, i zato ne mislim da će proći u finale.

Back