si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Fino za slušanje ali dosadno i nekonkuretno. Bolje da je otišao na ESC sa nečim što je slično parody pesmama koje je snimao. Tako bi, barem, bio upečatljiv i, vrlo verovatno, izborio finale. Ovako.....

Ovo će biti treći put da na sceni ESC bude bračni par iz Slovenije.

Vidim da je na granici za finale na kladžama. Iako mi je pesma i dalje smor, radije bih voleo da vidim njega u finalu nego SM recimo. U deficitu smo sa baladama ove godine, pa neka ih bude što više u finalu.

Jedina ex yu pesma ove godine koja mi se sviđa i verovatno jedina koja je zacementirani nq.

Bio sam možda preoštar prema ovome od početka, sada mi je baš žao. Nekako nisam verovao u finale, ali sam mislio da će se možda ugurati na konto baš lepog nastupa i interpretacije.

Meni je baš žao Klemena. Nastup je bio lep i išao je uz pesmu. Možda je falilo malo više krupnijih kadrova ali sve u svemu fino. Vokal isto odličan. Zaslužio je da prođe više nego Portugalci.

Прелијепо је било, али ипак само довољно да не буде последњи, капирам да је био 11.

Јако леп наступ и пријатан вокал. Штета што је песма непостојећа. Можда би се угурао у финаале да је певао на словеначком

Lep nastup, pesma nije dovoljno jaka bila ali je poruka pesma bila bas ocigledna i mislio sam da ce se provuci na emociju, pogotovo sto su sve pesme oko njega bile shashave.

Bas je bio fin nastup, ali pesma je za muzej kao i nasa. Samo sto je nasa bar za lokalni

Bilo je emotivno na momente ngl, ali isto kao i kod Hrvatske, džabe nastup kad pjesma ne valja

Sad kad Slovenija ponovno šalje interno jer svaki put kad vrate EMA natjecanje, flopnu u polufinalu (zadnji njihov finalist s EMA su bili zalagasper)

July Jones 2k26 agenda, let's go

Divan su par i baš je bilo emotivno, mislim da ih boli uvo za rezultat. Pamtiće ovaj trenutak večno, jedno drugome su najveća pobeda.
Tako je. Mislim da je svestan i on da je mogao doci sa nekom sprdnjicom a la Tomi Kes i da bi sigurno isao u finale, ali ocigledno mu je ovo bilo bitnije od svega. Steta za finale, ali mislim da nece ni trenutka zaliti. Moralni pobednik.

Je l ispratio neko možda da je Tomi nešto na srpskom pevao fazon "turska kafa, turska kafa" na nekom od ovih naših medija?

Back