Pa Finska će ESC 2023. i izgubiti na konto žirija...Ali je zato vokalni aspekt kod Finca najjači adut, a pršti hajp na sve strane. Ajte, molim vas, valjda smo prevazišli to da su kriterijumi za ocenjivanje mnogo više od samog vokala.
Jes', Loreen što igra, prava Pietragalla lolA pred Loreen, ni ne pevaj, ni ne igraj...
Provešćeš se kao bos po trnju..
Da ali evo izvođač iz Norveške je nakon probe vokalno napredovala u odnosu na MGP, čuo sam čak i u tik tok isečku napredak sa nekim elementima, i to sam istakao, dakle komentiram nakon prve probe i vokal.. Neću posle toga sigurno ponavljati... Moderatori, ako misle da je neprikladno, slobodno neka me opomenu ili obrišu..Naravno da je dozvoljeno, ali već se pisalo o tome 5000 puta, shvatili smo i prvi put.
Može onoliko koliko može i mora, to je ono što imamo.. Ja uopšte ne unižavam ni@Mrm Ali što se se toliko dotičeš vokala na isečku u kom je zvuk veoma loš i sa deonicama u kojima ni nema nešto pevanja? Na osnovu isečka se bukvalno ne može ništa reći o napredovanju ili nazadovanju u vokalnom smislu.
Прве 2 фотке са ове објаве ме мало подсећају на наступ ХјурикејнаFotke sa prve probe Srbije (Foto: Sarah Louise Bennett / EBU, Corinne Cumming / EBU)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()