@Majsta94 Marko Kon kao neko ko je ispao u polufinalu a pritom nije bio omiljen kod domaće publike, samo primer. Pričali smo već da su naši nekvalifikanti uglavnom završavali prvi ispod crte, pa to je ujedno i naš najlošiji rezultat.
Nisam ja ništa rekao da neko ne treba da iznese svoje mišljenje. Kao što ti možeš da pričaš o flopu, ja i neko drugi možemo da hvalimo i nadamo se najboljem. Nisam ni ja siguran šta će se desiti, nisam bio siguran ni na PZE da će da pobedi, računao sam da i tamo može da dobije svega 2-3 poena od publike ali i top poene, prosto je bilo nepredvidivo, ali za ESC nekako mogu da zamislim lakše da će pokupiti simpatije nego što sam to predviđao na PZE.
Beše tebi nije bio ni u top 10 na PZE, pa sa te strane razumem da ti je to prilično loše. Ni ja ne bih mogao tako lako da vidim nekog ko mi je na PZE bio ispod 10. mesta kao finalistu, mada uglavnom bez obzira na to da li mi se lično nešto dopada, radije gledam ESC potencijal, a njega bih čak pronašao i kod Grandovaca iako mi ta pesma bila recimo poslednja zbog ružnog miksa žanrova i groznog teksta, dok neke druge koje su mi lično bolje ne bih mogao da vidim u finalu (Kao grom iz vedra neba itd).
Često ljudi napamet viču ovo nije ni za finale, a ni ne pogledaju konkurenciju, od koje dosta toga zavisi. Mislim da je bolje imati predstavnika koji će izazvati reakcije, često vrhunske, ali da ima i onih loših, nego da svi budu ravnodušni, kao ok, možemo da poslušamo, ali nećemo glasati.