rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Obrni okreni bilo ko drugi da je otisao bilo bi slicno ili mozda malo bolje. Nadja bi skupila neke bodove kod zirija, ali zato publika bi bila potop veci nego kod Luke. Princ i Zejna potpuno obrnuta situcija. Za Balosa definitivno ostaje misterija sta bi uradio, s obzirom da se mucio sa matricom i vokalima, zamisljam scenario gde bi ispao u polufinalu.

Ja sam misljenja da je Balos mogao napraviti neki momentum kao Belgija jos sa boljom pesmom.

Ne vjerujem da bi veći potop bila Nađa, ne bi se proslavila, ali dobila bi više poene prije svega zato što je na srpskom pjesma pa bi bilo više poena od 'naših' zemalja

Da, mislim da bi zapravo Filip najbolje prošao. Ipak je bio spremniji nego Luka na PzE, koji je ipak prošao uz "ajde neka ga, ima najveći potencijal, samo da se to doradi". A od te dorade ispade mućak.

Svakako da bi bilo koja druga pesma sa PzE (znači Zejna, Princ, Filip, Nađa) dobila više poena od dijaspore, i verovatno bi imala veću podršku odavde. SMSS je bila pesma sa najmanjom mogućom konekcijom među našim življem, svako drugi od favorita sa PzE bi tu bolje prošao.

Pa Filip kad je napravio cover Samo mi se spava zvucao kao Pavaroti u odnosu na original.

Doslovno se tamo ponašaju civilizovano kad ih vide na ulici jer se plaše da će biti proterani u Srbiju. Ovde znaju da im ništa posebno neće biti ako ih napadnu.

Da, mislim da bi zapravo Filip najbolje prošao. Ipak je bio spremniji nego Luka na PzE, koji je ipak prošao uz "ajde neka ga, ima najveći potencijal, samo da se to doradi". A od te dorade ispade mućak.

Svakako da bi bilo koja druga pesma sa PzE (znači Zejna, Princ, Filip, Nađa) dobila više poena od dijaspore, i verovatno bi imala veću podršku odavde. SMSS je bila pesma sa najmanjom mogućom konekcijom među našim življem, svako drugi od favorita sa PzE bi tu bolje prošao.

Jeste Filip delovao spremnije i samouverenije, ali je i tu bilo bas dosta nedostataka i imao je sveden nastup koji je trebalo razraditi. Trazili smo bolji paket za Evroviziju i ne mislim da je to nesto pogresno

Jeste Filip delovao spremnije i samouverenije, ali je i tu bilo bas dosta nedostataka i imao je sveden nastup koji je trebalo razraditi. Trazili smo bolji paket za Evroviziju i ne mislim da je to nesto pogresno
Ne kažem, Luka jeste imao veći potencijal ali on nije iskorišćen u meri u kojoj je mogao. Stepen iskorišćenosti potencijala (da ne kažem "stepen korisnog dejstva") je ipak bio veći kod Filipa.

Pesma kao pesma je bila dobra, ništa gora nego Lukina (a ne zaboravimo da je Filip pesmu radio potpuno sam), uz doradu nastupa to bi bilo sasvim solidno i verovatno bi ostvarip bolji plasman nego Luka sa ovakvim nastupom. A i harizmatičan je, super bi se snašao sa medijima ja mislim.

Ali šta je tu je, ova sezona je gotova, idemo da razmišljamo o PzE 24. A makar znamo da će se Filip verovatno vratiti na nju.

Back