Lignjoslav
Ekspert
Ne bih bas da se ide iz krajnost u krajnost kao Maltezani. Samo da mi lepo udjemo u finale pa makar prosli kao 9. ili 10. u polufinalu.
Zanimljivo mi je ovo:Evo zanimljivo koje tvitove je reditelj nastupa lajlovao
https://twitter.com/JasminCvisic?t=PWhCtz6q9TFjM8fYlkb8jQ&s=09
Шта? Зар није BBC free-to-air, с обзиром да је у питању јавни сервис?Sve ovo pišem jer su moji prijatelji, koje sam prošle nedelje posetila u Engleskoj, rekli da prošle godine nisu znali kako i na koji broj da glasaju jer nisu pretplaćeni na BBC, a na streamu EBU sa YouTube toga nije bilo.
Pa obzirom da retko ko mladi ima TV klasičan, verovatno su probali preko interneta, što se verovatno plaća.Шта? Зар није BBC free-to-air, с обзиром да је у питању јавни сервис?
Lajkovao je zanimljive predloga za nastup u Liverpulu tako da nadam se da ce biti usvojeno.Zanimljivo mi je ovo:
Elem, osim rediteljske vizije mora se imati i umeće pregovaranja i borbe za svoju viziju
Utisak br. 2: po Tviteru liči da je sve karte bacio na Luku, verovatno u strahu da se ne rasipaju glasovi...
Koliko sam shvatila, za javni servis moras da placas pretplatu kao što mi placamo RTS. Razlika je što mi placamo tih 300 din uz racun za struju, pa placali ili ne mozemo sa gledamo program. U GB, em je pretplata mnogo skuplja, em je poseban racun i ako se ne placa nema ni TV programa. Imaju pristup nekim BBC platformama, koje emituju specificne sadržaje i to su, uglavnom, reprize.Шта? Зар није BBC free-to-air, с обзиром да је у питању јавни сервис?
Ma nek obezbeđuje i RTS, al' možemo i mi da lobiramoMa RTS uvek obezbedi dijasporu ja se tu ne brinem, to je uigrana priča.
Srbija jeste među liderima u tom sektoru, i ne verujem da je skroz slučajno to što prvi šaljemo gaming na Evroviziju...(to sa kompanijama video igara nije loša ideja...)![]()