rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ja ne pamtim kad je odvratnija atmosfera bila oko naseg predstavnika u Srbiji. Mozda kad je isao Marko Kon.
Ma i za Konstraktu je bila,za Marka Kona nije bila odvratna jer lik kum Joksimovića a dobar i sa Lukasom mislim i Karleusom i ostalim "zvezdama" a oni su najglasniji u pljuvanju svake godine,tako daa cim se posalje neko ko nije Joksimovic odmah se pljulje,jer Srbadija voli samo KONJA Joksimovica ili etno narodnjak,ili narodnjak ili pop balada i to je too..

Zena bukvalno ima 2 razlicite pesme koje snima poslednjih 15 godina, jednu baladu i jednu "modernu", i svake godine su sve losije.
Dobroo hajdee nemoj biti kao ona/oni ,ako oni pljuju ne moramo i mi preterivati i lupetati govoreći za nekoga da ima jednu ili dve pesme,to je isto kao za Ninu Badrić da napišeš isto,realno prava klasična pop muzika odnosno pop balade mahom su Radović i Nina Badrić na ovim prostorima i mozda Karolina,sve ostalo je koketiranje sa 15 drugih žanrova,tako da u tom smislu pop muzike koja nije skroz umrla zahvaljujuci njih dve koje kao i ovaj Cetinski se nisu prodali i ostali dosledni svojoj muzici imaju moje postovanje.
A nee kao lažni roker Aca Šmrkas i polotron to najviše mrzim zaista..

Ma kako za Konstraktu.

Najpopularniji nas predstavnik svih vremena. Bukvalno je svi voleli i pre ESC.
Nijee...
Konstraktu do pocetka PZE23 na osnovu audio verzija niko ni u top15 nije prognozirao dobro se secam bila potcenjena niko u vremenu i prostoru je nije video i na dan finala zena bilaa 7.mesto kladionica kvota 41 za pobedu i 4% samoo..daklee i stranci i Srbi je hejtovali do same evrovzije je bukvalno ko nje bilo 50-50% zato je ovo mozda i dobar znak isto saljemo nesto neocekivano ali stranci su mnogo ranije uspeli da Luku prihvati,ali to moze biti i mac sa dve ostrice,jer kada lako sažvaću nestoo onda ce ga pre i ispljunuti dok su Konstraktu teek nakon par meseci sažvakali i shvatili i zainteresovali see,dok luku cujuu i to je too popularni zvuk prijemciv ali nema ipak taj Konstrakta "catchy" momenat niti jedan catchy stih ili pokret pljeskanje itd itd i to je mana ove godine naseg predstavnika i pesme,plus mnogo bolju pesmu imala Konstrakta da se ne lazemo...

Molim te saberi se, bukvalno je patrijarh primio, bila je nacionalna ekstaza oko nje, na ESC smo je ispratili kao pobednicu iako je tada jos bila 14. mesto na kladionicama.

Bukvalno ne moze da se poredi. Bila obozavana kao Lepa Brena 80-ih.

Konstrakta je bukvalno postala srpska majka nakon pobede na PZE. Svi zivi su pricali o njoj, cuo sam ljude od 7 do 77 kako je po ulici hvale. Definitivno nas najvoljeniji predstavnik. Kad se setim kako smo je ispratili u Torino, kao neku kraljicu jbt.
Ali dobro, neki to nisu uspeli da vide od prevelike kolicine meltdown-a koji je sigurno trajao nedeljama 😋

Konstrakta je samo kratko oko pobede na PzE u početku pored fascinacije i podrške imala taj neki delimični hejt, ali jako brzo je sve to nekako postalo jednoglasno oduševljenje i vetar u leđa odavde, i sve ovo što omikron kaže. Namazana je ona i dobre izjave i poteze za javnost je pravila.

Luka je u težoj poziciji jer, pominjem to stalno, nešto drugačije neobično i eksperimentalno (makar za naš mejnstrim) uvek će lakše masama da proda žena nego muškarac, pritom još i neobičan na način koji se mnogima ne sviđa. Daleko mu je teže i ne zaslužuje toliki hejt i prozivke.

Bukvalno je bila fenomen kakav nije ni Marija kad je pobedila na ESC.

Nikada u Srbiji niko tako dugo nije bio voljen kao ona i dalje. Cak i Djokovic ima svoje hejtere a ona je jedina ličnost koji svi i dalje vole.

Bukvalno je bila fenomen kakav nije ni Marija kad je pobedila na ESC.

Nikada u Srbiji niko tako dugo nije bio voljen kao ona i dalje. Cak i Djokovic ima svoje hejtere a ona je jedina ličnost koji svi i dalje vole.
Da i onda udjes na internet(lako je proverljivo) udjes na twitter,fejsbuk,sajtove poput b92,blic,alo itd itd udjes na instagram i vidis komentare identicne kao sto je Aca govorio i o njoj a posebno o Luki Black. Cak i neki narodni pevači ili polupevači je pljuvali,da ne govorimo o starijim ljudima,stariji ljudi podeljeni u dve kategorije jedna vrsta baba je skontala da peva o tome kako je korona prevara i da Nestorović za sve u pravu,a ne Vučić pa se babe primile,a druga vrsta baba je u fazonu: "To je sekta,sodoma,gomora,pentagrami,pločice one,pesma je glupa tekst užas",bake i deke i ovi koji vole narodnjake nikada neće voleti nju,čak i Aleksandra Prijović i ona druga su nju pevali ne zato što vole toliko pesmu,nego jer je trenutni hit..
Poznajem dosta ljudi koji kažu čudno je,bez veze ništa posebno..
Dok za Joksimovića i Mariju su svi u fazonu: Jako lepi vokali,lepe pesme i balade,gasterbajteri su mnogo vise svarili Mariju i Joksimovića što se vidi i po glasovima,na primer glasovi iz Holandije,Norveske cak i Austrija nama nije dala 12 poena,dok gasterbajteri iz Austrije su 12 dali msm Hurricane,takodje i Balkanika mozda cak i Stankovic..to slusaju gastozi da se ne ne lazemo..

Mariju više svarili? Haha

Pa Marija bila omrazena kao Luke Black sada gotovo.

Ovo je sve neka alternativna istorija jer se slabo sta od ovoga stvarno desilo am sori.

Ovo je sve neka alternativna istorija jer se slabo sta od ovoga stvarno desilo am sori.
Mariju i njenu pesmu vole sve babe,sve dede,čike,ujaci i strine a vole je i decac od 5 godina,svi sada o njoj govore kao i kraljici i jedinoj pobednici evrovzije.
Hejtuju je ljudi koji ne vole tu vrstu muzike mozda i neki koji smatraju da je Marija Šerifović Hari poter..

Njena muzika je baš komercijalna,žena peva vrhunski i moze je slusati i onaj sto voli Jašara,ali i One republic nema razlike nije joj ekstremno cudna pesma,već klasicna pop balada sa jakim vokalom takodje nastup nije jako čudan,naravno da ce likove poput Konstrakte,Hatari ili Luke polovina ljudi dakle makar 50% teško voleti i svariti i reći da je njesra,jer to nije muzika koju svi mogu poslušati.
Darko Lazić i Aca Lukas rekli da je jedina normalna pesma koju smo poslali Lane moje i Molitva,toliko o tome...

Pa vole je sada kad je pobediik, ja govorim o periodu između Beovizije i ESC

Zapravo je cela atmosfera oko Marije i Luke u Srbiji vrlo slicna. Oboje ih je izgurala manja grupa posvećenih fanova, od zirija nisu dobili 12, bili pljuvani zbog izgleda i seksualnog opredeljenja, utisak je bio da je prethodna Beovizija bila jaca, da bi ih Ana Nikolic sve oduvala da je dosla 2007e, sad je to Sara Jo, podrska javnosti vrlo upitna,...

Mnogo je paralela

Pa vole je sada kad je pobediik, ja govorim o periodu između Beovizije i ESC

Zapravo je cela atmosfera oko Marije i Luke u Srbiji vrlo slicna. Oboje ih je izgurala manja grupa posvećenih fanova, od zirija nisu dobili 12, bili pljuvani zbog izgleda i seksualnog opredeljenja, utisak je bio da je prethodna Beovizija bila jaca, da bi ih Ana Nikolic sve oduvala da je dosla 2007e,...

Mnogo je paralela
Muzicki govorim nema paralela niti oko nastupa,takodje Marija je dobila jako malo sms poruka i sigurno su za nju glasali obicni ljudi,jer ona nije n ipriznala da je lgbt,vec je kasnije tek u nekoj seriji na prvoj o njoj pricala o tome i priznala,ali daa,utisak je da je pobedila ne samo oko price oko Kosova i prvi put samostalnosti Srbije nego i zbog nastupa,ali nastup na beocvziji joj bio obican neki klovn sa balonom i ona u haljinici dakle nije lgbt bio nastup,ali na evrovziji se vidi da je igrala na tu kartu,da je nastupila na evroviziji sa nastupom sa beovizije teže bi pobedila i to je činjenica zaista..

Pa meni je ok ako neko kaze da mu se ne svidja pesma, negujemo demokratiju. Pogotovo Radovicki ne ocekujem da ce se svideti ovakva pesma i nema potrebe da laze da joj se svidja. Ali mi je bolesno to propovedanje tipa muzika je sranje, nastup je satanisticki obred, mi to moramo da menjamo, kriza autorstva itd. Msm budala ima svuda, ali sustinski problem ove zemlje je sto se takvima daje kredibilitet. Sve je do medija.

Pa naravno da nije nastupila na nastupom za beovizije, ne razumem šta je pisac hteo da kaže? Lol

Back