Ponavljam, ko nije imao hit...A top 10 naš na ESC...
![]()
![]()
Wow wow wow...Propale pevacice koje smo nekad sanjali na ESC:
- Ana Nikolic
- Aleksandra Radovic
-
Dopuni spisak
Nazalost zena je obolija.Wow wow wow...
Ana Nikolic nije propala. Mislim na ESC otici nece to je sigurno hahaha, ali ta zena je imala jedan od najvecih hitova Covida.
I njena baljezganja nisu zlonamerna, nego su pijano simpaticna.
S tim da onaj elitizam dokazuje delima. Ne znam ko ima "svetskiju" estetiku i koncept od njega kod nas, kad je rec o stvaranju muzike.Dobro, to be fair, mislim da Luka bas i nije bas blizik sirim narodnim masama samo zbog svoje alternativne perspektive vec i zbog kulturnog elitizma i snobizma koji izbija iz njega.
On se sada stvarno trudi da to ispegla u intervjuima, ali generalno bas izbija iz njega taj "Ja kulturno bogata, a ti govno" vajb.
Meni to ne smeta kod njega toliko jer em takvi stavovi i mogu umetnike da odvedu u ekstreme gde ce stvarati nesto novo i drugacije, pa makar i u inat seljanima, em se i dokazao sada.
Ali generalno ako nesto ljudi u Srbiji mrze to je taj stav da je neko bolji od njih.
I u toj svojoj bolesti ona je meni i dalje sjajnaNazalost zena je obolija.
Slažem se da su te pesme koje je on izbacio veoma dobre i inovativne, samo možda treba da prođe još vremena i još dokazanih dela da bi se to malo sleglo, pogotovo ako ga neko pretražuje na YouTubu i onda izađu njegovi intervjui od pre par godina.S tim da onaj elitizam dokazuje delima. Ne znam ko ima "svetskiju" estetiku i koncept od njega kod nas, kad je rec o stvaranju muzike.
Kad droga uzme pod svoje, ne pusta….izlecenja nema, samo tones i tones dublje. Njoj povratka nema vise na staro. Tragedija sta je sebi zena napravila od zivota.Ja ne znam kako ona mučenica misli da održi koncert u Areni.Žao mi je, bila je baš top riba (ah šta droga napravi od ljudskog bića); čak je i AR hvalila u PZ, kad je neka takmičarka pevala Romale Romali, a Alex rekla da je velika šteta što Ana nije 2006. otišla na Evroviziju jer je bila najzgodnija na estradi.
Ne, nego mase ne priznaju skoro nista sem turbo-folka i varijacija istog, tako da im smeta svako ko je van tog kruga, pa tako i Luka.Dobro, to be fair, mislim da Luka bas i nije bas blizik sirim narodnim masama samo zbog svoje alternativne perspektive vec i zbog kulturnog elitizma i snobizma koji izbija iz njega.
Pa zato i izgleda kao da je iz anime, ima velike oci hahaVilijam je možda u pravu kad kaže da zbog Lukinih velikih detinjih očiju, na nekom podsvesnom nivou, dobijamo potrebu da ga zaštitimo... kao neko dete ili kao neku retku biljku...
Te krupne detinje oči verovatno nadodaju mladolikom izgledu...
I #8 u Viral 50 Finland!Trenutno je #45 u Viral 50 Israel i #21 u Viral 50 Iceland.![]()