rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Baš je i 13. mesto trenutno 🇷🇸 na onoj my eurovision aplikaciji... A 🇭🇷 mi se čini da je 21. mesto, tako nešto, dosta nisko.. 😭

Bogami slušam Zorju, ja nju ne bih otpisivao za ESC, nikako, i to možda baš na engleskom jeziku bi mogla.. 🤔👌

Bila je druga u pf, dosta joj :D

I dalje mi nije jasno kako je San Marino zavrsio poslednji u toj godini, pesma bi i danas mogla lagano u top15.

• Haha
Reactions: Mrm
Kreso i Kisele kise jos jednom pokazali koliko su u pravu. Znaci "kolektivno kukanje" i cak i kad je dobro, nikad nista ne valja".

Da populisticki ugode sirim narodnim masama koje smatraju Luku ''degenerikom i satanistom'' i koje bi najradije da Srbija uopste ne ucestvuje na tom ''satanistickom festivalu''.

Dosta muškaraca brani Luku (recimo na Tviteru), ali mi je zanimljivo da jedan značajan bedem oko Luke grade žene, često i majke...

Duvamo mu u leđa da poleti, da se oslobodi i da postane neki naš Bouvi ili Robert Smit...
...da utaba stazu za plejadu novih umetnika i kreativaca koji dolaze posle njega...
...počevši od Filipa i Džipsija koji su već tu, pa do nekih koji će doći tek za 15 ili 20 godina...
...možda za bebu jedne Mi sa komentara na YT, ili za mog švrću koji bi se sada bezbrižno peo na lustere...
... da bi naši sinovi mogli da izrastu slobodni i nesputani primitivcima, možda neki novi umetnici i kreativci...

Koliko ga primitivci budu sabotirali, toliko ćemo ga i mi podržavati...

U to ime, jedna dobra slika:
😅

@Milica

Koliko lepo napisano, uživam dok čitam 👌😍 ima i onog mog sanjalačkog, prelepo, samo što mislim da "Taj nije taj"... 🤭

Sad slobodno možete i vi meni da "srušite sneška" na 🇦🇱 temi.. 🤭

mislim da "Taj nije taj"... 🤭
Misliš nije prvi na kome se lome kola homofobije i da ga ne sabotiraju kao ''degenerika i satanistu''?
?

Ili da nije neki Top 5?

Mislim ne tražim ni ja neki "he's the one" Top 5 nastup...
...dovoljno mi je da ga ne sabotiraju kod dijaspore, i da nastup bude skup i grandiozan..
i 12. mesto u finalu bih odmah potpisala...

Pa da, svi mi ovde pratimo, bivamo u toku i navijamo svake godine, ali jeste lepo i to što svake godine predstavnik ili pesma ili kombinacija ta dva i nastupa baš onako pogode živac različitim ljudima.
Nije jedina za ovu godinu, ima nas još. ❤️

• Wow
Reactions: Mrm
Back