rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Bi li mogao neko da mi objasni zašto se crvenimo na kladionicama? Jedva smo držali to 14. mesto, sad smo pali na 15. zbog onog kretena Edgara.
Zato što kladionice nisu realan prikaz konačnog plasmana, već šansi za pobedu 😁

Nećemo pobediti svakako, pa smo zbog toga negde na sredini/ u boljoj polovini na kladionicama.

Sa druge strane, kada bi kladionice prikazivale ko ima šansu da bude u top 10, svakako bismo bili više pozicionirani na istim.

Mi budemo ok na televoting-u. Nadam se da ce uci u finale.

Luka je vrlo popularan kod Francuza. Trenutno je na eurovisionnewsfrance jedini koji ima 5 zvezdica.

Luka5.webp

A i kod mnogih evrovizijskih forumasa je br 1. Komentar sa chartsinfrance.net:

LukaTop1.webp

😍😍😍

Tako se i Fulenn prošle godine hajpovao na ovom forumu i tipa nigde više hahahahhah (šalim se šalim se)

I po komentarima ljudi u fan grupama na fejsbuku kao i u top-ovima na youtube-u sve češće nailazim na one kojima je Luka tj. Srbija na prvom ili drugom mjestu, eventualno među prvih 5 dok da je izvan top 10 baš rijetko...
Zapravo, nakon odgledanih 10-ak takvih klipova, izolovani su slučajevi gdje smo između 10. i 15. mjesta (o niže da i ne govorim) a najčešće u top 10 skupa sa Norveškom i Finskom, elem ne znam koje je to top-ove gledao onaj lik što reče da na njima loše stojimo?! :ROFLMAO:
Doduše, Austrija je prošle godine isto bila jedan od favorita fanova (kao i Albanija) pa u Torinu flopara ali za njih se nije znalo kako će iznijeti pjesmu u live-u dok je Luke sasvim pristojno otpjevao, samo što za Liverpul nastup mora da bude level max i da sve(t) gori!

@Nemanja97
Volio bih i ja da Letonija prođe, isto kao što bih pustio i Maltu i Holandiju ali biće baš tijesno (zapravo sve pjesme iz prvog polufinala mogu zamisliti u finalu osim Irske i Hrvatske). Baš ih hoće maler, konačno izaberu fenomenalnu pjesmu sa kojom bi mogli proći nakon niza fejlova i to u slabim polufinalima a baš ove godine ih potrefi da su u prejakoj grupi, definitivno im se ne da.

I po komentarima ljudi u fan grupama na fejsbuku kao i u top-ovima na youtube-u sve češće nailazim na one kojima je Luka tj. Srbija na prvom ili drugom mjestu, eventualno među prvih 5 dok da je izvan top 10 baš rijetko...
Zapravo, nakon odgledanih 10-ak takvih klipova, izolovani su slučajevi gdje smo između 10. i 15. mjesta (o niže da i ne govorim) a najčešće u top 10 skupa sa Norveškom i Finskom, elem ne znam koje je to top-ove gledao onaj lik što reče da na njima loše stojimo?! :ROFLMAO:
Doduše, Austrija je prošle godine isto bila jedan od favorita fanova (kao i Albanija) pa u Torinu flopara ali za njih se nije znalo kako će iznijeti pjesmu u live-u dok je Luke sasvim pristojno otpjevao, samo što za Liverpul nastup mora da bude level max i da sve(t) gori!

@Nemanja97
Volio bih i ja da Letonija prođe, isto kao što bih pustio i Maltu i Holandiju ali biće baš tijesno (zapravo sve pjesme iz prvog polufinala mogu zamisliti u finalu osim Irske i Hrvatske). Baš ih hoće maler, konačno izaberu fenomenalnu pjesmu sa kojom bi mogli proći nakon niza fejlova i to u slabim polufinalima a baš ove godine ih potrefi da su u prejakoj grupi, definitivno im se ne da.
Ove godine u nasem polufinalu u finale idu Srbija,Hrvatska,Izrael,Svedska,Finska,Norveska,Ceska,Letonija i jos 2,a te dve ce biti verovatno Portugal i Azerbejdzan. Irska,Malta,Svajcarska su 3 zemlje koje su verovatno otpisane,dakle Holandija,Portugal,Azerbejdzan od te 3 ce verovatno 2 proci jedna ispasti,mada opet mozda Azeri ne posalju opet gnjavez baladu kao cesto posebno poslednjih godina,a Portugal ce mozda poslati nesto bez veze..

Ma jadna Letonija. Konačno pokidaju, ali nije dovoljno mejnstrim tako da ništa.

Luka samo da ne menja paletu boja kao Ronela i sve pet. Reći ne martinkama i roze bademantilu.

@Nemanja97

Mislim da ce ovo biti jedina godina kada sve 3 zemlje bivse Jugoslavije idu u finale,do duse to i nije tesko s obzirom da je ovo ubedljio najmanji broj ikada zemalja koje ucestvuju sa ovih prostora,tako da..

Portugal šuri. Bukvalno imaju više opcija sa kojima prolaze. Od Azerbejdžana kažu treba očekivati nešto drugačije nego inače, za njih ne znam šta da mislim.

Mislim da se mi, Joker Out i Let 3 vidimo u finalu.

Mislim da ce ovo biti jedina godina kada sve 3 zemlje bivse Jugoslavije idu u finale,do duse to i nije tesko s obzirom da je ovo ubedljio najmanji broj ikada zemalja koje ucestvuju sa ovih prostora,tako da..
Najmanji broj Ex-Yu zemalja koji je ucestvovao je bio samo 1 i to 1992: SRJ.

Nadam se da će Luka dati otkaz na svom normalnom poslu, i baciti sve karte na ESC i na muzičku karijeru...

Malo mi je sumanuto da je dan posle finala morao da radi i za posao... mada razumem i da nije tako lako napustiti menadžersku poziciju, do koje je sigurno došao teškim radom u svojoj firmi...

Razumem i da više nije klinac koji bi išao grlom u jagode, i da čeka da vidi kako će se sada sve odvijati... Problem je što će se teško bilo šta odvijati samo od sebe, ako dobro ne zasuče rukave i što sada zaista nema vremena i za normalan posao...

Andrija Jo u svojoj reakciji širi trač da je Luka prvobitno planirao neki drugi kostim (kao to mu je rekla Lea)... Ako je istina, mogli bi da objave sliku tog prvobitnog kostima, ionako će za ESC sigurno šiti nov...

Back