Povecaj Cesku na 7 za svaki slucajU pravu si, staviću onda:
Azerbejdžan - 0
Malta - 3
Ukupno: 82 poena
Tu smo, ne brigajteU Ceskoj je sve veca nasa dijaspora zadnjih godina, Konstry dobila dvanaesticu i od Ceske u pf.
Safura je mozda 3 tona ubola uzivo u celoj pesmi, i sebe time udaljila od pobede…Ma nisu oni toliko bogati ovi drugi bogatiji,ovo vise lici na kompenzaciju jer Safura nije pobedila zasluzeno stavili je na broj 1 da otvori finale jbg tu je odmah odsekli..
Ako vi imate takav stav da je uvek sve namesteno i kupljeno pitam se zasto mi toliko godina sve ovo pratimo ako unapred znamo i slutimo ko pobedjuje i zbog cega gde je onda draž toliko praćenja i diskusije ako svi mislimo da je svako pobedio zbog toga i toga svake godine hahah![]()
Daj onda od Malte 4 da zaokruzimo na 90. 89 bas bode oci.Hajde i Češku da dodam, mada nisam siguran, poslušaću vas...
Hrvatska - 12
Irska - 1
Letonija - 0
Malta - 3
Norveška - 7
Portugal - 2
Azerbejdžan - 0
Češka - 7
Finska - 4
Izrael - 4
Moldavija - 3
Nizozemska - 6
Švedska - 7
Švajcarska - 10
Francuska - 6
Nemačka - 7
Italija - 5
ROW - 4
ukupno: 89
Ovo mi deluje kao bas realan scenario ako bi se npr. sutra odrzavala Evrovizija. Medjutim ako pokida nastupom moze i preko 100 bodova da osvoji. Koliko god da osvoji, bitno je da mu se u finalu ne rasipaju mnogo osvojeni bodovi iz polufinala. Makar da zadrzi isti broj bodova + ziri da nas nagradi i top 10 k'o kuca!!!Hajde i Češku da dodam, mada nisam siguran, poslušaću vas...
Hrvatska - 12
Irska - 1
Letonija - 0
Malta - 3
Norveška - 7
Portugal - 2
Azerbejdžan - 0
Češka - 7
Finska - 4
Izrael - 4
Moldavija - 3
Nizozemska - 6
Švedska - 7
Švajcarska - 10
Francuska - 6
Nemačka - 7
Italija - 5
ROW - 4
A u216 je maksimum valjda.
Hajde i Češku da dodam, mada nisam siguran, poslušaću vas...
Hrvatska - 12
Irska - 1
Letonija - 0
Malta - 3
Norveška - 7
Portugal - 2
Azerbejdžan - 0
Češka - 7
Finska - 4
Izrael - 4
Moldavija - 3
Nizozemska - 6
Švedska - 7
Švajcarska - 10
Francuska - 6
Nemačka - 7
Italija - 5
ROW - 4
Bas prijatno iznenadjenje da se i Danas interesuje za njega iako ovo uopste nije njihov fah niti se taj list bavi showbizom.Konačno neki nov intervju:
Gade mi se. Zivo me zanima bi li ovako Princu dali priliku za intervjuZavoleo Danas ESC prošle godine.