KONSTRUKTOR
Ekspert
Kada to kažete čačnski četnik meni odmah na um padne Obradović OMG..
ZeljkoJa kao Čačanin primećujem da je čudno da uz Luku ne pominjete Čačak po Nadeždi Petrović, Vladislavu Petkoviću Disu, Stepi Stepanoviću, Branku V. Radičeviću, Sonji Savić, Željku Obradoviću itd. nego po četnicima i Dverima. Manje predrasuda, molio bih!
Pa kad ste srpska Florida!Ja kao Čačanin primećujem da je čudno da uz Luku ne pominjete Čačak po Nadeždi Petrović, Vladislavu Petkoviću Disu, Stepi Stepanoviću, Branku V. Radičeviću, Sonji Savić, Željku Obradoviću itd. nego po četnicima i Dverima. Manje predrasuda, molio bih!
Kako lep niz umetnika da se na njih doda LukaNadeždi Petrović, Vladislavu Petkoviću Disu, Branku V. Radičeviću, Sonji Savić
Pre Željka obavezno i Mišović i Kića kao važan stub jugoslovenske košarkeZeljko![]()
Pa valjda ima tu još mesta za doradu, osnovna ideja rendgena je odlična...Pobednički cover je zanimljiv, ali mana je što nema fotke Luke a akcenat bi trebalo da bude veći na njemu nego jastogu i malo nesrećni font kojim je ispisano Samo mi se spava i Remix.
Ovo nije avocado...Ne sviđa mi se.
Niko nikome ne moze prinudno pomoci ukoliko ta osoba ne registruje da je njeno ponasanje kriticno.i u tom slučaju mu treba pomoći
AhahahahahahaOvo nije avocado...