rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa zavisi sto se finala tice, Nevena se 2019. utopila izmedju Italije i Svajcarske.

Nevenu su tendenciozno iskoristili kao filler, ali sada imamo high impact paket

Nevena je mogla da bude i 1. i 25. Isti rezultat bi ostvarila jer je publika nije primetila uopste. Za neke izvodjace poput Konstry ili Luke je itekako pozeljno nastupiti malo kasnije.

• Like
Reactions: FFM
Za Konstraktu sam prizeljkivao da nastupi kao zadnja jer bas ide ono "i sta cemo sad?" kao tacka na program, ali zamalo.

Za Luku sam hteo broj 7, jer mi uz njega nekako islo broj 7, ali ajde, nadam se da prolazimo, sto je Avokado rekao, Luka nastupa izmedju dve atipicne pesme.

Ma meni je bitno samo ucesce u finalu a ostalo nek bude kako bude.

Tako se vodim jos od ispadanja 2017. jer sam se tad debelo opekao. I normalno da je svake godine bila prisutna velika strepnja za finale, najvise logicno 2018. i 2021. Dobro 2019. je bila mala prpa nakon citanja Belorusije kao finaliste i 2022. sto su nas ostavili za kraj.

Ma meni je bitno samo ucesce u finalu a ostalo nek bude kako bude.

Tako se vodim jos od ispadanja 2017. jer sam se tad debelo opekao. I normalno da je svake godine bila prisutna velika strepnja za finale, najvise logicno 2018. i 2021. Dobro 2019. je bila mala prpa nakon citanja Belorusije kao finaliste i 2022. sto su nas ostavili za kraj.
Isto sve.

Nakon 2017. nijednom nisam miran dočekao proglašenje finalista

Švedska,Srbija,Hrvatska,Izrael,Moldavija,Portugal,Češka,Norveška,Finska i Švajcarska putuju u finale najverovatnije iz naseg polufinala. od ostalih 5 jedino Holandiju i Letoniju vidim kao potencijalne finaliste umesto Svajcarske i Portugala. Malta,Irska i Azerbejdzan jako tesko mogu da se umesaju..

Pitanjce.... Izvesno je da cu poslovno biti u Londonu par dana, ali posto je Lukin nastup 15. aprila, a ja dolazim 17. mozda bih pomerio ranije i da budem na tom dogadjaju, da ga sa mojom ekipom podrzim, mada oni i nisu neki ljubitelji ESC-a, ali zabole me. Ucinice mi to. kako se dolazi do karata za taj party?

• Like
Reactions: Mrm
Evo upravo mi iskočila na IG prelepa kada, može Luka da nabavi ovo za početak nastupa❤️B0B51170-73B1-4AE2-B330-B8C25D273958.webp

Nadam se da ce Luka promeniti pocetak nastupa.... meni nesto bzv ono lezanje, a nije ni dobro za pevanje. Ono sto zaista ne bi trebalo da izbaci je onaj luckasti smeh i koracanje sa igracima poput zombija. Vidim da se to i strancima dopada.

Nadam se da ce Luka promeniti pocetak nastupa.... meni nesto bzv ono lezanje, a nije ni dobro za pevanje. Ono sto zaista ne bi trebalo da izbaci je onaj luckasti smeh i koracanje sa igracima poput zombija. Vidim da se to i strancima dopada.
Samo nek ubaci što više satanizma i sve smo rešili
Maja Nikolić će biti ponosna

Back