rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Uhh pretrgli su se i to sitno sto dobismo i retko,bivalo je u polufinalu.

Inace kakva su Vam predvidjanja ove godine ko ce najbolje a ko najgore proći od ove 3 zemlje regije,mislim ko će najbolje a ko najgore proći u UKUPNOM SKORU!
I koje mesto ce koja zemlja osvojiti na evrovziji ove godine,vase predvidjanje Hrvatska,Slovenija,Srbija??

Uhh pretrgli su se i to sitno sto dobismo i retko,bivalo je u polufinalu.

Inace kakva su Vam predvidjanja ove godine ko ce najbolje a ko najgore proći od ove 3 zemlje regije,mislim ko će najbolje a ko najgore proći u UKUPNOM SKORU!
I koje mesto ce koja zemlja osvojiti na evrovziji ove godine,vase predvidjanje Hrvatska,Slovenija,Srbija??
Pa mi sve vreme pricao o glasanju u polufinalu….😂😂😂😂😂

Pa mi sve vreme pricao o glasanju u polufinalu….😂😂😂😂😂
Pricamo uopsteno..

Svakako se nisu pretrgli i spadaju u najmanje darezljive zemlje kada smo mi u pitanju i glasovi nama,posebno su baltičke zemlje ne baš prijateljski nastrojene,od njih neki veći glas kontam da ne bismo dobili ni da posaljemo na evrovziju bend koji čini jedan Letonac,jedan Litvanac i jedan Estonac i tada bismo dobijali 0 ili 1 poen verujem...

Nemoj tako, braca Estonci su nam u poslednje vreme prijateljski nastrojeni sto se zirija tice. A nikada ne treba da im zaboravimo 2008. godinu kada su ubacili srpske reci u pesmu i izneli na scenu srpsku zastavu. Jeste bio najveci krs od pesme, ali opet hvala im.

Nemoj tako, braca Estonci su nam u poslednje vreme prijateljski nastrojeni sto se zirija tice. A nikada ne treba da im zaboravimo 2008. godinu kada su ubacili srpske reci u pesmu i izneli na scenu srpsku zastavu. Jeste bio najveci krs od pesme, ali opet hvala im.
Da,da jako su prijateljski nastrojeni...

Luka ce lepo upakovati nastup i biće to mnogo bolje nego u BG , jer su vece mogućnosti u Liverpulu. I sam je rekao da nije imao previše vremena da realizuje nastup , ali sada ima i više nego dovoljno vremena . Jedina loša stvar je sto smo u jako teškom polufinalu , ali imamo Švicu , Kroaciju i neke od zemalja velike petorke koje će nam sigurno dati dosta , zahvaljujući našim emigrantima. Irska , Letonija , Malta i Azerbejdžan ispadaju sigurno , a to poslednje mesto van finala će biti neko drugi (Holandija ili Portugal po meni ) . Prvo da prođemo to polufinale , pa ćemo dalje posle svih nastupa . Ja imam dobar osećaj .

Ja se ponadah da ce danas na počerku sedmice biti objavljena akustična verzija ali šipak.

Ja se ponadah da ce danas na počerku sedmice biti objavljena akustična verzija ali šipak.
Ma šta će nam akustična verzija možda ta, ili neka druga verzija nadmaše dosta ovu glavnu što možda i nije toliko nemoguće, ili teško pa nam bude krivo, đto nam to nije glavna verzija hahaha

Stranci nam opet ne daju prevelike šanse
To su fanovi i pratioci evrovzije,mnogo njih ce prvi put videti i cuti nas i nasu numeru u maju.
Konstraktu su cak mnogi potcenjivali,pa je odlicno prosla.

Mnogo smo žalosni i zbog stranaca i zbog reddita

View attachment 5355
Stranci ce i glasati za nas, ali srecom nisu to ti stranci, ovo su obicni fanovi, nas zanimaju samo ovi sto ce trositi lovu da glasaju u maju, a to je ipak bojim se mnogo veca grupacija od ovih par stotina ili par hiljada stranaca koji prave reakcije ili top liste svoje na youtube ili glasaju na anketama. Bice mnogo stranaca koji ce kako za Srbiju tako i za druge glasati u maju,a da evo jos uvek pojma nemaju ni koliko drzava ove godine ucestvuje, a kamoli bili sta drugo,tako da opusteno..
Nadamo se novom top5 i ove godine, ili makar da budemo top3, jer skromnost je vrlina.

Back