rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

U kojim delovima?
Triler na "gOOOri"?

RTS bi za Luku mogao ili da otvori svoj fundus ili da ga odmah poveže sa domaćim kreatorima, barem do pre-partija u Londonu (odakle verovatno može da dođe barem sa još jednim koferom odeće lol).

Znam da to dosad nije bio običaj ovako rano u kampanji, ali nismo ni imali predstavnika koji ne živi u Srbiji, i verovatno je došao u zemlju samo sa jednim koferom odeće...

To sam pomislila gledajući nove fotke na Instagramu, koje izgledaju kao za neku prolećnu kolekciju za Vogue.

Samo utisak kvari što još uvek reklamira Zaru, i što je jadan stalno u istoj bluzi lol

Pretpostavljam da je Vasa čupavi fotograf koji se vidi s leđa ovde, vidi se ruka nekoga s iskustvom u modnoj industriji:

I ova poslednja slika je odlična, ne znam zašto i nju nisu postavili na Instagram zajedno sa ostalima...

+ ovo je jedini preparty na kojem nastupaju i Familja i Luka, tako da sa sigurnošću možemo da kažemo da je počelo sprovođenje Ohridskog sporazuma :LOL:🤝
I kod Trampa su se paralelno i maltene o istom trošku definisala pitanja Srbija-Kosovo i Izrael-Palestina, plus Izraelci koji godinama rade kampanju našem predsedniku, pa se i svakako vazda insistira na istorijskom prijateljstvu Jevreja i Srba, lično znam da nam je i akademska saradnja sa Izraelom pohvalna, sećamo se i Konstry efekta tamo prošle godine, dakle tamo je i za nas uvek NEŠTO SE SPREMA vajb 😅

I kod Trampa su se paralelno i maltene o istom trošku definisala pitanja Srbija-Kosovo i Izrael-Palestina, plus Izraelci koji godinama rade kampanju našem predsedniku, pa se i svakako vazda insistira na istorijskom prijateljstvu Jevreja i Srba, lično znam da nam je i akademska saradnja sa Izraelom pohvalna, sećamo se i Konstry efekta tamo prošle godine, dakle tamo je i za nas uvek NEŠTO SE SPREMA vajb 😅
Izrael nam nikada ništa ne daje od poena osim prošle godine, mada kakve je ovacije dobila Konstrakta u Tel Avivu prošle godine, iskreno se moglo očekivati komotnih 12 poena od Izraela, ali dobroo hajdee neću dlaku u jajetu tražiti jbg, od koga je dosta jee valaa...
Zamisljam da dobijamo od publika makar iz Letonije 7 poena recimo ili Estonije, ali problem je sto to mogu samo da zamisljam, jer to se nazalost nikada nece desiti, kada Marija nista nije dobila 2007.godine, onda nema nade..

A meni ste se smejali juče za 12 poena i proglašavali me ludim...proteći će još dosta vode Pećkom Bistricom dok vama dođe..... 🤭😌😄

Meni je Amsterdam jedini pre-party koji me interesuje jer ga pratim godinama.

Čini mi se da Amsterdam najduže traje, tj. da su najduže prisutni u smislu da nastupaju učesnici, sećam se da je i Milan Stanković tamo nastupao. London je valjda isto imao neke preview žurke pre ovog partyja, ali mislim sa nekim prekidima/ili drugačije organizovane. Sva druga dešavanja su nekako pratila rast popularnosti ESC, a u isto vreme je krenula i masovna pojava kojekakvih blog i fan sajtova i cela onlajn priča.

Last edited:
U kojim delovima?
Triler na "gOOOri"?

RTS bi za Luku mogao ili da otvori svoj fundus ili da ga odmah poveže sa domaćim kreatorima, barem do pre-partija u Londonu (odakle verovatno može da dođe barem sa još jednim koferom odeće lol).

Znam da to dosad nije bio običaj ovako rano u kampanji, ali nismo ni imali predstavnika koji ne živi u Srbiji, i verovatno je došao u zemlju samo sa jednim koferom odeće...

To sam pomislila gledajući nove fotke na Instagramu, koje izgledaju kao za neku prolećnu kolekciju za Vogue.

Samo utisak kvari što još uvek reklamira Zaru, i što je jadan stalno u istoj bluzi lol

Pretpostavljam da je Vasa čupavi fotograf koji se vidi s leđa ovde, vidi se ruka nekoga s iskustvom u modnoj industriji:

I ova poslednja slika je odlična, ne znam zašto i nju nisu postavili na Instagram zajedno sa ostalima...
ova poslednja fotka je objavljena u Storyju. Msm da je fotograf Story-ja. Za styling za preparty stvarno mogu da uloze jer je utisak i te kako bitan za plasman. Ili da pitaju nekog domaceg kreatora npr. Marka Fehera koji radi i kolekciju za muskarce, bila bi mu odlicna reklama. Vidim jednu lezernost i ne shvatam zasto.

ova poslednja fotka je objavljena u Storyju. Msm da je fotograf Story-ja.
Ako jeste, svaka čast!
Neko talentovan!
Ne bih uopšte povezala ove slike sa trač magazinom lol

Što se mene tiče, ne moraju nešto specijalno da ulažu u stajling pre ESCa...

Dovoljno mi je samo da ne bude stalno u jednoj istoj bluzi lol

Marko Feher bi stvarno bio super, baš su dobra odela :love:

Biće Luka gost u emisiji RTS-a "Velika iluzija". Video najavu upravo - pričaće i o pesmi koju je komponovao a koja će biti odjavna špica nekog kanadskog filma. Izvinjavam se ako je ova vest objavljena. Mnogo se piše, pa dosta toga ne stignem da pročitam.

Ne lupaj, please..!

Pokušaću da saznam nešto o kostimu, desilo se da poznajem dizajnerku.
Našto što verovatno nije tajna: znači ostaje dizajnerka i za Liverpul?

Možda može i ona da nabavi još odeće Luki (barem do Londona)? Lol

Back