rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ja sam prošle godine mislio da Konstry neće prihvatiti da ide na ESC jer mi je delovala skroz nezainteresovano za isti lol

Našto što verovatno nije tajna: znači ostaje dizajnerka i za Liverpul?

Možda može i ona da nabavi još odeće Luki (barem do Londona)? Lol
Znam da definitivno ostaje ista dizajnerka, ovo sa nf je nastalo na brzinu pa će za esc biti još bolje zbog vremena. Inače, esc fan je i to veliki tako da je upućena u dešavanja iz godine u godinu skoro pa koliko i svi mi ovde. :D

RTS na snimke emisije "Velika Iluzija" na kanalu "RTS Emisije o filmu - Zvanični kanal" obično ne stavlja CC na engleski, što bi i bilo za očekivati.

Bilo bi lepo da za emisiju sa Lukom naprave izuzetak i dodaju CC, ova emisija bi mogla biti zanimljiva i stranim fanovima...

In the last 12 months he’s performed both a sold-out tour in China and created a techno-opera style show in Berlin’s Berghain, the world’s most famous nightclub for electronic music.
Ovo za kinesku turneju u poslednjih 12 meseci su baš odvalili...

A kakva je ovo tehno-opera?
Je l' bar to tačno?
(I ako jeste gde ima da se vidi? lol)

Ako je istina, nema sigurno, Berghain je poznat klub baš zbog toga što se ne dozvoljava korišćenje telefona i kamera, dosta je undrrgroind, u prevodu možeš zamisliti čega sve ima iza vrata tog kluba 😀

Ako se to slučajno odnosi na ovu modnu reviju u sklopu Berlin Alternative Fashion Week iz 2017.:
Srpski pop muzičar Luke Black, nastupio je u legendarnom berlinskom klubu Berghain u sklopu revije srpske modne dizajnerke Ivane Pilje.

“Moje revije ne vidim nikada kao standardne, uvek volim da napravim nešto više, da dam momenat neočekivanog. Spoj različitih tipova umetnosti mi je veoma bitan, i zato sam se za reviju u Berlinu odlučila na saradnju sa Luke Blackom”, rekla je Ivana Pilja.

Ivana Pilja je svoju novu kolekciju predstavila na BAFW (Berlin Alternative Fashion Week) u klubu Berghain, a tokom revije su nastupali Luke Black i umetnik Hungry. Luke Black je uz pomoć vizuelnog umetnika iz Subotice – Vasilija Vujovića (VASSO) uživo predstavio materijal sa Thorns EP-a i premijerno izveo svoj novi singl čiji se izlazak očekuje krajem aprila.
Ivana-Pilja-collection-c-Nikola-Sokolov-e1492159947364.jpg

(foto: PR)
“Još kao mlađi sam koristio modu kao poseban način umetničkog izražavanja u trenutcima kad mi je muzika delovala nedostupno. Oduvek sam bio zainteresovan za različite oblike kostima, ali takođe i za modu koja povezuje ljude. Ivana Pilja deli sličnu viziju sa mnom, kroz hrabrost, neustrašivost i poricanje gravitacije, za šta sam ja zainteresovan kao muzičar. Mojim nastupom u Halle am Berghain u Berlinu smo kombinovali muzičko i modno umeće i napunili dvoranu svetski poznatog kluba tamom i emocijom koje u isto vreme negira gravitaciju zvuka, kombinovanjem opere i tehno muzike!”, rekao je Luke Black o poseti Berlinu i saradnji sa Ivanom Piljom.

https://tracara.com/luke-black-naja...tupa-u-legendarnom-berlinskom-klubu-berghain/

Isti tekst ima na dosta mesta, ne znam šta je originalni:
https://www.espreso.co.rs/lifestyle...-nastupa-u-legendarnom-berlinskom-klubu-video

Dobra je muzika za reviju.
Liči malo na "House on the hill", stvarno kao tehno-opera:

Nadjoh sliku u mobilnom uradjenu na PZE. Samo im se spava.

Attachments

• 36E477AA-0D47-4A6C-B650-9D96CDB0E4BB.webp
    36E477AA-0D47-4A6C-B650-9D96CDB0E4BB.webp
    58.1 KB · Views: 20
Ako je istina, nema sigurno, Berghain je poznat klub baš zbog toga što se ne dozvoljava korišćenje telefona i kamera, dosta je undrrgroind, u prevodu možeš zamisliti čega sve ima iza vrata tog kluba 😀
Imas otvorene umetnicke programe u Berghainu, kada se mogu kupiti ulaznice i moze se fotkati unutra.
Ako je Luka ucestvovao u tome stvarno Wow, posto su to uglavnom stvari na izuzetno visokom nivou.

Edit: Sada videh Milicin post iznad.

Back