rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo sad nije više ni najgluplji rasprava, već i ružna, tužna i bljutava... 😞

Ja nemam nikakav problem ni sa kim, većinu forumaša gotovim, a ti spadaš u malu grupu koja je u nekom trenutku verovatno ušla u raspravu sa svima na forumu, tražiš problem u svima drugima, a ako si ti taj koji večito ima problem sa svima onda je ipak problem u tebi, ali previše si pun sebe da bi to skapirao i onda su ti krivi svi ostali.
Veliki si moj fan, vidim pratis moju statisiku u svemu. Hvala, vreme koje ti posvecujem na forumu je samo tu, tu privilegiju da me stvarno upoznas neces imati...jer sve ovo sto govoris za mene, to si ti u stvari, ti namazano vredjas forumase, i na jedan jako ruzan nacin sprdas se sa ljudima, ali sa mnom ne mozes. To da sam konfliktna osoba je takva glupost, ja shvatam da na ovom forumu mogu napisati i izneti svoj stav u vezi necega sto se tice ESCa, a ako se to ne svidja nekom to je vec njegov problem, a ne moj.

Veliki si moj fan, vidim pratis moju statisiku u svemu. Hvala, vreme koje ti posvecujem na forumu je samo tu, tu privilegiju da me stvarno upoznas neces imati...jer sve ovo sto govoris za mene, to si ti u stvari, ti namazano vredjas forumase, i na jedan jako ruzan nacin sprdas se sa ljudima, ali sa mnom ne mozes. To da sam konfliktna osoba je takva glupost, ja shvatam da na ovom forumu mogu napisati i izneti svoj stav u vezi necega sto se tice ESCa, a ako se to ne svidja nekom to je vec njegov problem, a ne moj.
Zaustavi se ako Boga znaš.. 😭

Mislim da se gejevi u Srbiji ponasaju kao Afroamerikanci u SADu…stalno ih neko vredja, pokazuje prst u njih, diskriminise…i kada je sve mirno, podigne se ustanak o njihovoj ugrozenoscu u republici…muka mi je vise od toga i od te konstantne vestacke manipulacije…
Pozdravili te Oskar Grant, Erik Garner, Tamir Rajs, Fredi Grej, Greg Gan, Filando Kastil, Džordan Edvards, Botam Džin, Džordž Robinson, Havier Ambler, Ronald Grin, Manuel Elis, Brijana Tejlor, Džordž Flojd, Donte Rajt, Patrik Lioja, Džejland Voker, Kinan Anderson, Tajr Nikols...

Ustvari ne mogu da pozdrave.
Ubila ih policija nenaoružane.

Last edited:
Super, kako god ti kažeš. Ne bih ti više odgovarao jer ipak sam ja taj koji ti je previše vremena posvetio večeras, ja znam da ti to voliš, ali ipak dosta je. Pusa ❤️

Na kraju se samo jedan zakljucak namece, beli strejt hriscanin je najugrozenija vrsta na ovoj planeti.

Što da ne, malo mi dosadno.. Da promenimo temu, da pričamo o vanilicama :LOL:

• Haha
Reactions: Mrm
Mislim da mu je to nova "mišolovka"..

A ko je ovde miš?
Mouse Reaction GIF by Demic

Ja vas javno obavestavam, da mi uklonite profil POD HITNO! Posto izgleda ja sam ne mogu da ga izbrisem. Znaci zahtevam momentalno brisanje profila. Posto su ovde dvostruki arsini, i nevidjen cirkus od foruma. Znaci jos jednom, zelim da izadjem iz ovog fejk foruma, i momentalno brisanje profila. Nece mene niko ovde uslovljavati i upozoravati. Hajde, brisanje.

Ja vas javno obavestavam, da mi uklonite profil POD HITNO! Posto izgleda ja sam ne mogu da ga izbrisem. Znaci zahtevam momentalno brisanje profila. Posto su ovde dvostruki arsini, i nevidjen cirkus od foruma. Znaci jos jednom, zelim da izadjem iz ovog fejk foruma, i momentalno brisanje profila. Nece mene niko ovde uslovljavati i upozoravati. Hajde, brisanje.
Ne, ne, lagano, batice, najslađe je kad se pečeš na tihoj vatri...
Ti ćeš nekom mišolovke da postavljaš...

Ove osobe koje ste upozoravali, cenzurisali, ili sta vec, njih ste mogli, mene ne. Zato zelim da odem odavde. Jos jednom cu reci, da vasa politika ce dovesti do unistenja ovog foruma. To se vec i vidi, a i vreme ce pokazati. :) Hajde, diksvalifikujte me.

Back