rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Možda nekog jačeg, iionako se ne bi video, ali da peva ko slavuj.

Šta je to bilo za Luke Black na NDR?

Ovaj komentar sam našao na jednom esc portalu od nekog iz Nemačke danas, odnosno znam tog čoveka, on se baš žali na to jer voli 🇷🇸 2023 i jako kritikuje NDR i njihov stav i pristup prema ESC, a ja se bogami slažem sa tim panelom, ili šta je već to...

"The NDR songcheckers ripped Luke Black and “Samo mi se spava” to pieces today. Cesár Sampson f. e. claimed that he was all attitude but had neither song nor vocals. I honestly want NDR to hand over to a different broadcaster. Everything is so frumpish at NDR … even glam rock … as we can see this year. 😢"

Deluje mi da nam se crno piše od 🇩🇪 žirija, inače, 🇩🇪 žiri baš voli radio friendly, dosta basic pesme...

A onda se jedan član iz 🇵🇹 koji je baš gotivio "Samo mi se spava" i čak znam da mu je 🇷🇸 broj 2 ove godine, nadovezao da se slaže u principu i da se razočarao jako nastupom u Madridu:

"The song is good, but his live vocals are not at the same level. His stage presence in Madrid was borderline cringey."

A onda se jedan član iz 🇬🇷 nadovezao:

"Not good reviews for Serbia overall. Could very much be a surprise NQ"

😐😪

Šta je to bilo za Luke Black na NDR?

Ovaj komentar sam našao na jednom esc portalu od nekog iz Nemačke danas, odnosno znam tog čoveka, on se baš žali na to jer voli 🇷🇸 2023 i jako kritikuje NDR i njihov stav i pristup prema ESC, a ja se bogami slažem sa tim panelom, ili šta je već to...

"The NDR songcheckers ripped Luke Black and “Samo mi se spava” to pieces today. Cesár Sampson f. e. claimed that he was all attitude but had neither song nor vocals. I honestly want NDR to hand over to a different broadcaster. Everything is so frumpish at NDR … even glam rock … as we can see this year. 😢"

Deluje mi da nam se crno piše od 🇩🇪 žirija, inače, 🇩🇪 žiri baš voli radio friendly, dosta basic pesme...

A onda se jedan član iz 🇵🇹 koji je baš gotivio "Samo mi se spava" i čak znam da mu je 🇷🇸 broj 2 ove godine, nadovezao da se slaže u principu i da se razočarao jako nastupom u Madridu:

"The song is good, but his live vocals are not at the same level. His stage presence in Madrid was borderline cringey."
Ma dobro, žiri nas nije voleo nikada čak ni Konstraktu, a baš će Luku..

Inače pogledaj na HR temi, poslao sam ti juče nešto odnosno nešto te pitao, ne znam jesi li video?

Nemacka je izuzetno specificna nacija po pitanju muzike, nista im se ne dopada i slusaju masovno americki/britanski mejnstrim. Na radio stanicama se tu i tamo cuje neka pesma na nemackom, operisani su od svoje muzicke industrije i u neku ruku je se stide. To se vidi i po tome da vec dugo godina ne salju pesme na ESC na nemackom. Vecina nasih muzicara ima vece YT preglede i strimove a oni daleko veca nacija od nas...

Nemacka je izuzetno specificna nacija po pitanju muzike, nista im se ne dopada i slusaju masovno americki/britanski mejnstrim. Na radio stanicama se tu i tamo cuje neka pesma na nemackom, operisani su od svoje muzicke industrije i u neku ruku je se stide. To se vidi i po tome da vec dugo godina ne salju pesme na ESC na nemackom. Vecina nasih muzicara ima vece YT preglede i strimove a oni daleko veca nacija od nas...
Nemci su se meni u poslednje vreme dopali jedino baš 2014 i 2015. godine, pre toga 2012. godine su bili dobri, pre toga i nakon toga su bili slabi. Lično meni daleko najbolja njihova stvar makar u ovom veku je ona kantri pesma slatka iz 2006. godine, moralo je bolje proći od tog nekog 13. ili 14.mesta te godine...

Country je jako popularan u Nemačkoj..

Ali vidiš @whisky, Cesár Sampson je bio da komentira, tu za NDR i tako je kazao.. 😐🤔
Okej je da mu se ne svidja vokalna izvedba i nije prvi da je to prokomentarisao, i mi sami smo rekli da je bio tih na PZE. Medjutim imao je ruzne komentare na sam nastup i njegovo shvatanje muzike, podsetio me na Maju Nikolic.

Okej je da mu se ne svidja vokalna izvedba i nije prvi da je to prokomentarisao, i mi sami smo rekli da je bio tih na PZE. Medjutim imao je ruzne komentare na sam nastup i njegovo shvatanje muzike, podsetio me na Maju Nikolic.
Ne opterećuj se nebitnim stvarima, prošle godine smo takodje dobili NULU opet od žirija iz Nemačke, ove godine tek nemamo šanse dobiti nijedan poen, zapravo pokušavam se setiti i ne mogu se setiti kada smo i da li smo mi i dobili nekada od Nemačke neki poen??

Možda ove 2012.godine samo kada smo bili u finalu na drugom mestu prema glasovima žirija??

Ma kome je bitan nemacki ziri i NDR koji lize patos na Evroviziji svake godine...

Ma kome je bitan nemacki ziri i NDR koji lize patos na Evroviziji svake godine...
Nama treba biti bitan ako zelimo imati neki sjajan plasman, onda nam je svaki ziri bitan, ako zelimo ici cisto na ekskurziju onda nas bas briga.

Cinjenicno je stanje da mi dok opet ne posaljemo ovog Joksimovica ni na OGAE glasanju niti na evrovziji necemo imati ni blizu toliko glasova zirija, ali ni publike, Konstrakta se jednom u 10 godina desi..

Ja ne znam čemu ovoliki stres u vezi rezultata i ko će nam koliko poena dati, sačekajte maj za to i malo uživajte u svemu za promenu.
Ne, ne, slažem se da ne treba nagađati bezveze, ali ja sam napisao šta je juče bilo na NDR koji je nemački broadcaster i koji će sutra birati žiri za ESC, takođe Cesar Sampson je neko ko se lako može naći kao član žirija...tako da ti komentari itekako mogu biti relevantni, kao moguća projekcija...

Back