rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Meni je London top...trebao je sve nastupe tako! Madrid i Tel Aviv su mi meh... šteta za Amsterdam što je odložio, ali kontam da bi se teško stiglo! I nekako mi ovaj posao nije kompletan bez spota, možda mu ni ne treba jer je sam nastup i performans kao spot i zato što će se uštedeti novac za sam nastup na Evrovizijskoj sceni, al nekako se tako osećam...!

Dok vi sanjate Luku i njegov potencijalni nastup, ja sanjam u podsvesti vecito Pink iz 90ih i njihove jezive dzinglove koji postaju jos jeziviji...😵‍💫

Meni je London top...trebao je sve nastupe tako!
Nije bilo sredstava da vodi igrače sa sobom, rekao je to u intervjuu sa Debanom...
(U Londonu mu je Travis našao devojke koje tamo igraju iz hobija, ne bave se igrom profesionalno...)

U Stokholmu je pokušao da izvede potpuno istu koreografiju sam, bez "bacakanja", ali se onda skroz gube glavni efekti koreografije (oslobađanje zarobljenih i lotosov cvet), i to je delovalo prilično mlako...

Mada je i taj nastup bio važan, prvi put posle skoro 5 godina na sceni...

Najbolja slika odatle:
Ftj01OrWwAEWWFb

"I'm so happy" ❤️

Što se mene tiče, svaka umetnička odluka ove sezone mu je bila ispravna.
Mastermind 🥰

Ma super on stil ima tu nema govora. A što se tiče "tetkica" stila u ponašanju, pa šta, svako treba da prati svoj senzibilitet i kod njega svakako nije ništa in your face što se tog stava tiče. Smara toksični maskulinitet, a ovamo trećina njih u državi bttm.

Samo čekam drugu probu da se onesvestim 😆
Što drugu probu? Ove godine i prva i druga proba su zatvorene za javnost, pa videćemo samo ono što nam plasira eurovision.tv. Ceo nastup ćemo videti tek na prvoj generalnoj probi, 8. maja.

Što drugu probu? Ove godine i prva i druga proba su zatvorene za javnost, pa videćemo samo ono što nam plasira eurovision.tv. Ceo nastup ćemo videti tek na prvoj generalnoj probi, 8. maja.
Razumem.
Biće valjda barem neka slika, samo da se vidi nova scenografija 🙏

Ko će dočekati 8. maj lol

Da lie opet biti joint venture sa tik tokom? Prosle godine su bili katastrofalni.

Mislim da bi isečci trebalo da idu normalno, samo što će EBU odn. zvanični kanal Evrovizije to da objavljuje, jer neće biti novinara... isti će reagovati na osnovu tih isečaka što nam EBU servira... Ne znam samo da li će to ići preko YT ili TikToka!

Back