rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Sarkastičan sam naravno da ona lobira za nas, ukoliko nisi shvatila do sada da sam apsolutno sve vreme sarkastičan i ironičan, onda...
Naravno da baš i nema...
To se kaže i ćorava koka ubode zrno pa tako i on Konstraktu hehe :D

@cinque

Letonci nikada ne poskoče ni na šta, ako si primetio, mi smo svašta slalli ali to Baltičko srce baš nikada nikako da "poskoči" :ROFLMAO:

Final boss će imati crne linije, kao i kraljevski grb ovde :cry:

FupX5rdWAAMHoOm

Ovako nešto 😭
FupX5-yXwAQsad2

Izem im tu fiksaciju poslednjih godina sa rotirajućim led ekranima 😭

Izgleda će i Englezi nešto da pokvare, kao Italijani prošle godine, lepo ja kažem i govorim sve vreme, nije Evrovzija za Engleze i Italijane...

Ma nemaa, to dok nama ne daju kao 2008. godina da organizujemo to nema ništa realno od toga, eto to im je kazna sada ce se mozda i braći Englezima svi smejati i ismevati ih kao Italijane, etoo im to im je karma njima i Ukrajincima, kada nisu lepo pustili nas zasluzeno da pobedimo ili jos bolje Svedjane prosle godine da pobede, a oni muvali i eto im sadaa, to ti je karma jbg...

Nisu prvo njega, oni već nedeljama predstavljaju takmičare Evrovzije, čak mislim da idu po abecedi, tako da im je ostalo još svega nekoliko njih, ovaj bend je recimo Let 3 odavno još pre možda nekoliko nedelja predstavio.

U koliko sati je sutra ispraćaj u holu RTS-a?I hoće li biti prenošen na prvom programu,kao prošle godine?

Back