Kome ti to?Pa rekli su da ce biti upgrade nastupa sa PZE, ima tu prostora za poboljsanje.
On bi možda i jedini mogao da iskoristi rotirajuća stakla za terasuJa malo zalim sto nas ipak Balos ne prestavlja, onaj nastup je goreo i na PZE, ne smem da zamislim kako bi kidalo u Liverpul areni.
For the final rehearsal, Luke unleashes smoke from the backpacks worn by their backing dancers, just for the final chorus. It makes the whole thing feel even more apocalyptic. It's also our first pyro of the day, but probably not the last. Well played, Serbia.
Pa ne moraš ni da dolaziš, kad te već mrzi, idi ti Kontsry još malko odmori..Ala ste se raspisali, mrzi me svi videti, ukratko recite mi kako je prošlo i kada možemo neki snimak očekivati makar taj kratak sa nastupa??
Da li ti to mene teraš, ili mi se činii??!Pa ne moraš ni da dolaziš, kad te već mrzi, idi ti Kontsry još malko odmori..![]()
Ma neeeee, šta ti je, ja to za tvoje dobro, da se odmoriš još malčice..Da li ti to mene teraš, ili mi se činii??!![]()
Čuješ šta ti kaže Dodo, prekini gušiti ovu temu svojim stvarima, imaš privatne poruke Mrme pa tamo pišiii...Ma neeeee, šta ti je, ja to za tvoje dobro, da se odmoriš još malčice..![]()
E dosta je sada.. Report broj 1Čuješ šta ti kaže Dodo, prekini gušiti ovu temu svojim stvarima, imaš privatne poruke Mrme pa tamo pišiii...