Bones i nije tako loše prošao, s obzirom da scenski i nije bilo nešto posebno, ali je Bugarska tada pucala na visoko. Za Skeletons mi je i dalje žao, tu pesmu obožavam da slušam i dan danas, a ona tabla je zaista bila top.Istina je da mračne pesme ne prolaze najbolje na Evroviziji. Ja to pratim jer su meni mračne često u vrhu liste i budem u fazonu zašto ovo nije prošlo bolje. Kao npr. Skeletons i Bones. Ali da prođe gore od Balkanike? Nema šanse.
Jel ti kapiras uopste o cemu se radi u pesmi?pa... šta da ti kažem, previše je mračna, nezadovoljan je svetom, hoće da spava da ga nema...
Umesto da bude pozitivan, optimista da se bori...
Bolje Luka nego taj Cecin potrcko.
bitno je da si samo ti pametan i da ti jedini razumesJel ti kapiras uopste o cemu se radi u pesmi?
I Bugarska 2021. je jako mračna pesma, izmakao top 10 za dlaku bukvalno, a pucali na mnogo više heheBones i nije tako loše prošao, s obzirom da scenski i nije bilo nešto posebno, ali je Bugarska tada pucala na visoko. Za Skeletons mi je i dalje žao, tu pesmu obožavam da slušam i dan danas, a ona tabla je zaista bila top.
Međutim od tad je prošlo 5 godina, i Evrovizija je doživela dosta promena i dobila novu demografiju, tako da se možda i promene šanse mračnim pesmama (što bih voleo, jer isto u slobodno vreme slušam najviše takvih pesama)
Ovo ti je za report vec.bitno je da si samo ti pametan i da ti jedini razumes
Skeletons i Bones su mračne pesme?Istina je da mračne pesme ne prolaze najbolje na Evroviziji. Ja to pratim jer su meni mračne često u vrhu liste i budem u fazonu zašto ovo nije prošlo bolje. Kao npr. Skeletons i Bones. Ali da prođe gore od Balkanike? Nema šanse.