rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa nije mislio u temi za Hrvate na nas hrvatske forumaše, nego na Let 3... valjda xD

A Konstruktor je bio banovan za stalno, ili samo nije mogao da saceka da prodje period hladjenja pa napravio novi profil?

Zvezda je. 😭

Excited Real Housewives GIF

Istina je da mračne pesme ne prolaze najbolje na Evroviziji. Ja to pratim jer su meni mračne često u vrhu liste i budem u fazonu zašto ovo nije prošlo bolje. Kao npr. Skeletons i Bones. Ali da prođe gore od Balkanike? Nema šanse.
Bones i nije tako loše prošao, s obzirom da scenski i nije bilo nešto posebno, ali je Bugarska tada pucala na visoko. Za Skeletons mi je i dalje žao, tu pesmu obožavam da slušam i dan danas, a ona tabla je zaista bila top.

Međutim od tad je prošlo 5 godina, i Evrovizija je doživela dosta promena i dobila novu demografiju, tako da se možda i promene šanse mračnim pesmama (što bih voleo, jer isto u slobodno vreme slušam najviše takvih pesama)

Bones i nije tako loše prošao, s obzirom da scenski i nije bilo nešto posebno, ali je Bugarska tada pucala na visoko. Za Skeletons mi je i dalje žao, tu pesmu obožavam da slušam i dan danas, a ona tabla je zaista bila top.

Međutim od tad je prošlo 5 godina, i Evrovizija je doživela dosta promena i dobila novu demografiju, tako da se možda i promene šanse mračnim pesmama (što bih voleo, jer isto u slobodno vreme slušam najviše takvih pesama)
I Bugarska 2021. je jako mračna pesma, izmakao top 10 za dlaku bukvalno, a pucali na mnogo više hehe

Istina je da mračne pesme ne prolaze najbolje na Evroviziji. Ja to pratim jer su meni mračne često u vrhu liste i budem u fazonu zašto ovo nije prošlo bolje. Kao npr. Skeletons i Bones. Ali da prođe gore od Balkanike? Nema šanse.
Skeletons i Bones su mračne pesme? 😳 Meni su prilično obične pop pesme, mada valjda zavisi šta je za koga mračno.

Ne znam da li mogu da nabrojim pet zaista tužnih i mračnih evrovizijskih pesama. Kao što kažeš, jednostavno ne prolazi. Na Evroviziji prolazi samo pop muzika i neki njeni derivati (etno pop, pop sa repom, pop opera, pop rok, itd).

Back