rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ne mislim da je bio ista losiji pevacki nego na PZE ali se sada ton smanjio.

Ne znam da li je to bila neka kreativna odluka da zvuci kao robot ili masina ili je do tehnickih problema.

Msm on pevac neki nije, tako da obrni okreni nikad on tu nece pokidati. Nije cudo da mu RTS nije dao da ide sa Demons lol

Molio bih ove koji nisu laici da nas ne zbunjuju, jel bilo pevanje ili šaputanje? Posle mi laici ne razumemo ništa kao, a ovi sve znaju da objasne.

Mi obično prodjemo par mesta bolje nego sto nam daju kladionice. Trenutno 16i, znaci 13o mesto. Hehe

Meni ovaj na 1:55 neko sa kim bih rado svaki intervju 🤣
ohoho-kurozderka.gif

Bilo je dahcem i sapcem dahcem i sapcem kvarim ti slatke sne...
Dahtali su sinoć mnogi mnogo više nego Luka. Karija je, recimo, vikao gromoglasno, ali kad je došlo na red da nešto otpeva nastala je katastrofa. Glasa nigde, a i ono što se čulo je bilo prilično falš. On se ne može pravdati tihim mikrofonom, jer je vikanje bilo baš glasno. Čehinje, njih 6 na sceni, a jedva su se čule u pojedinim momentima. Pevač Leta3 (izvinjavam se što mu ne znam ime) je toliko bio zadihan, da sam se uplašila da mu se nešto ne desi obzirom na godine (bez ironije). Paša iz Moldavije je isto tanko pevao, čisto, ali dosta tiho, glas mu nema volumen. Sve u svemu, Luka je bio tu negde u sredini što se tiče onog što je vokalno pokazao.

Back