rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kad skapiram da će on voditi ako pobijedi Loreen, navijam da ne pobijedi Švedska
Pa mislim, zar su toliko monotoni Svedjani? Zar nemaju nikog drugog da vode ESC? Kako su Irci mogli sva 4 takmicenja u pet godina iz 90ih da naprave da budu razlicita?

Ja cu biti sokiran ako budemo iznad 20og mesta kod zirija.

Kod publike ocekujem oko 100 poena.
60ak bodova od publike. Nema Makedonije, nema Crne Gore, nema cak ni Bugara. Ziri ce naravno ovo izignorisati.
ISPALA!!! ČESTITAAAAMM!!! 🤣🤣🤣🤣

Kako sam ja uspio pobijedit na FSCu s njim nikad mi neće bit jasno, koliko ga ljudi hejtaju ovdje jbt, smiješno mi xD
Smucio nam se jer iskace iz pastete skoro svake godine.
Nekada je bio frajer ipouu, sad je samo deda.
U onim reklamama za Polaroid naocare tu je bio prava hot muskarcina. Sad je ispusena mustikla.
Mans seljak najobicniji. Pobedio tako sto je plagirao i pesmu i nastup, plus ga ziri nenormalno pogurao i sabotirao favorita publike i sad on umislio da je evrovizijski bog. Ae maws deda.
Potpisujem.
Mnogo smo žalosni zato što im se ne sviđa naš prolazak.

@Mans
View attachment 6154
SESTRA KRASIVA! 😍😍😍

Ma kakav Mans, on je ispusena mustikla. Najbolje mi je bilo kada je vredjao LGBT populaciju, pa se posle izvinjavao i uvlacio u dupe, kako bi se mogao motati oko ESC-a 🤮
Niko nije mogao da zamisli da ce se skoro svake godine motati...

Svedjani inace kazu o njemu da mu je karijera van ESCa nepostojeca.

Ljubomoran saaam 🥲
Bila je Surie, Sunstroke project i Linda Martin, a onda kad se završilo to evrovizijske pesme, za žurku.. Bio je i Luke Black od naših, Milan Stanković i Bojana Stamenov 2 puta.. Ne vredi ipak padaju fanovi najviše na Bojanu Stamenov, kad krene ono, ludnica.. 😄
Ali Tanja - "Amazing" da to vole toliko, tri puta je išlo, brate.. 🤣 Doduše onako kao neki remix i jeste dobro za Party..
Pokušavam sad za petak da nabavim jer će biti Charlotte Perelli, ali nema šanse..🤣😔

Najjace mi na ovom snimku kada su procitali Srbiju da je prosla u finale, a Letovci prvi ustali i skacu 😍
To je bas drago za videti ❤️
Imaju za ovo glas od mene u subotu 🤗

Inače Monika Linkyte je svratila na žurku, noćas, video sam je sa nekim fanovima, vrv Litvancima, ali je brzo i otišla, bio sam u fazonu, ok, danas proba za drugo polufinale ti dolaziš na žurku prethodno veče.. 🤣🤣

Bila je Surie, Sunstroke project i Linda Martin, a onda kad se završilo to evrovizijske pesme, za žurku.. Bio je i Luke Black od naših, Milan Stanković i Bojana Stamenov 2 puta.. Ne vredi ipak padaju fanovi najviše na Bojanu Stamenov, kad krene ono, ludnica.. 😄
Ali Tanja - "Amazing" da to vole toliko, tri puta je išlo, brate.. 🤣 Doduše onako kao neki remix i jeste dobro za Party..
Pokušavam sad za petak da nabavim jer će biti Charlotte Perelli, ali nema šanse..🤣😔
Samo živo, Mrm!!!

child-dance.gif

Ali ako ne uloviš Sidorelju da napravite selfie, ništa nisi napravio

Proglašenje finalista je bilo stresno 🥶

Nastup je bio slabiji nego na PZE, kadrovi su bili previše široki i bilo je malo messy i nerazgovetno. Imam utisak da smo se ugurali na nekom 9. ili 10. mestu.

Sve u svemu, drago mi je da smo ponovo u finalu, pa šta biće šta bude. Očekivanja su mi minimalna i ne bi me čudio bottom 5, tako da sve iznad toga će biti prijatno iznenađenje ❤️ Studijska verzija ove pesme mi je i dalje u top 5 ove godine!

zadnjih godina su svi počeli toliko da ulažu u nastupe da treba propišati krv i za finale a ne za levu stranu tabele. pa i ove pesme koje su ispale sem Holandije su sve imale vrlo dobre nastupe koje su izvukle maksimum iz tih pesama.

Back