Stole
Ekspert
Ja mislim da je ni sopstveni roditelji ne pominju koliko je Lignjoslav pominjei do kad ćeš da spominješ Tijanu Bogićević mučenu koja je nastupala pre 6 godina? lol
Još 15?

Ja mislim da je ni sopstveni roditelji ne pominju koliko je Lignjoslav pominjei do kad ćeš da spominješ Tijanu Bogićević mučenu koja je nastupala pre 6 godina? lol
Još 15?
slao bi neku srbijansku Blanku da pevamolim vas prestanite da govorite o Vučiću u kontekstu ESC, da njega to zaista zanima Pink bi organizovao NF a RTS samo slao pesme.
Orban je još sličniji našem Vođi i vidimo kako su Mađari prošli što se ESC tičeI u Poljskoj vlada slična partija kao i ovde a u nekim stvarima i još gora i nameštaju svoje NF a SNS to ne radi. Kakve se to paralele povlače o majko božija anđeli s nebaaaaa
možda nije prošla u finale ESCa, ali je zato pobedila na FSCuJa mislim da je ni sopstveni roditelji ne pominju koliko je Lignjoslav pominje![]()
Pritom kod nas bi namestili rezimskoj snajki Micy Pavlovic sto i nije toliko loseI u Poljskoj vlada slična partija kao i ovde a u nekim stvarima i još gora i nameštaju svoje NF a SNS to ne radi. Kakve se to paralele povlače o majko božija anđeli s nebaaaaa
ma niđe vezeOrban je još sličniji našem Vođi i vidimo kako su Mađari prošli što se ESC tiče
Orban sprovodi hrišćansku anti LGBT propagandu a Vučić gejeve postavio u sve pore društva, bukvalno pola članova UO RTS gejevi.Orban je još sličniji našem Vođi i vidimo kako su Mađari prošli što se ESC tiče
Vučić je gejfrendliautokrata.
Vučiću gejevi haraju u svim institucijama, lik je naš što se toga tiče lolma niđe veze
Orban je stvarno konzervativan, a Vučić glumi da je konzervativan kako bi pokazao svojim glasačima da ima neku ideologiju (koju praktički nema, ideologija je nepotizam i partokratija kod njih)
a šta on kao nije gej?Vučiću gejevi haraju u svim institucijama, lik je naš što se toga tiče lol
Dozivotna trauma. I to veca od finala bez bivse Juge iz 2013.i do kad ćeš da spominješ Tijanu Bogićević mučenu koja je nastupala pre 6 godina? lol
Još 15?
ma jeste i on sto posto, ma pola naše političke scene jeste.a šta on kao nije gej? on je najveći fan ESC sigurno