rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa PZE jeste bio dobar. U sustini manje poznati izvodjaci su doprineli da bude manje hajpa i hitova u poredjenju sa PZE22 ali mislim da je bilo dosta dobrih nastupa i da je svakako festival bio bolji nego Beovizije 2018-2020.

Najoptimističnija i najređa prognoza je bila za ponovni top 5, a većina nam je prognozirala 7/8-13.

ESC jos nije prosao, mozda se moje prognoze pokazu kao tacne ali kako stvari stoje tesko lol

Alesia Michelle kaze da ne mozemo fakticki biti bottom 5 jer ima mnogo zemalja koje se nisu ni kvalifikovale.

Ove godine je na PZE bilo jako finih nastupa koji su cak ispali u pf sto se ranije nije desavalo. Secam se da je ona mala Andjela imala dobar nastup u drugom pf. A meni su i Savo i Angelina bili za finale.

Jedina koja mu je predvidjala pobedu je sendvicara Alesia Michelle.

Inace, ja prognozirao 15. mesto, pa me isecak nahajpovao da promenim u 10. mesto. Ispalio sam se, ali nije ni prvi ni poslednji put.

Jedina koja mu je predvidjala pobedu je sendvicara Alesia Michelle.

Inace, ja prognozirao 15. mesto, pa me isecak nahajpovao da promenim u 10. mesto. Ispalio sam se, ali nije ni prvi ni poslednji put.
Alesija je bar dobila pare za ispaljivanje.🤣

Znači pronašli smo recept za predviđanja: za top 10 moraju da veruju u top 10 svi forumaši bez izuzetaka!

Back