rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Sledeće godine se vraćamo u zonu komfora vrv. Ili će biti neka raskošna baladetina pevaj zorja pevaj ili bruji bruji čaršija to je ona moja muškarčina, nema između.

Da, nisu napisali detaljno poene ostatka sveta, nego ovako oduzimanjem ispada da su ovo poenei ostatka sveta u polufinalu:

12 :il: Izrael
10 :fi: Finska
8 :lv: Letonija
7 :se: Švedska
6 :pt: Portugal
5 :cz: Češka Republika
4 :md: Moldavija
3 :hr: Hrvatska
2 :rs: Srbija
1 :mt: Malta

Bez poena ostatka sveta su Noreška, Holandija, Azerbejdžan, Irska i Švajcarska.

Uh kakav slom u vezi glasova. Iako nije Luka bio nikada moja šoljica čaja, malo je reći da je ovo skandalozno! Nije kao da nisam očekivao k.. od žirija ali publika užas..Svakako finale kako tako je dobar plasman. Nadam se boljem izboru sledeće godine ❤️🇷🇸

Znaci mi definitivno ispadosmo najveci papci ove godine. Dajemo ogromne bodove Hrvatskoj i Sloveniji, a oni nama mucak.

Izvaciti neke zakljucke o buducem predstavniku na osnovu ovoga sada mi je prerano ali obicno se nasluti ko ce biti favorit sledeće godine jer bace neki komentar(Hurricane, Sara Jo, Luka,..) tako da kako stvari stoje Breskvica here we come....

Izvaciti neke zakljucke o buducem predstavniku na osnovu ovoga sada mi je prerano ali obicno se nasluti ko ce biti favorit sledeće godine jer bace neki komentar(Hurricane, Sara Jo, Luka,..) tako da kako stvari stoje Breskvica here we come....
Generacija Z je jedina sposobna da napravi moćnu pesmu sa našim elementima, a da to ne bude balkanska balada + da okupi tim kreativnih ljudi da nastup bude odličan

Breskvica u vidu Maje Nikolić, to smo valjda usaglasili. Sledeće godine moramo poslati dobar vokal, da vidimo hoće li se šta promeniti nabolje.

Back