rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Mnogo ali MNOGO boli činjenica da smo mi ove godine APSOLUTNO NAJGORI kvalifikant!

Pokazao je uzivo nastupom da nazalost ne zna da peva. Toliko mrmljanja, saputanja, nista se nije moglo razumeti. Za dobar rezultat moras nesto i otpevati i pogoditi neke tonove, tako da ovo 24. mesto je sasvim zasluzeno.

Last edited:
Nismo nigde bili blizu crte, najbliži u Finskoj na 12. mestu i Švedskoj 14. U Austriji tek na 15.

Ukrajinci nas opet stavili pri dnu, i žiri i publika, ali ajde bar je i naša publika uzvratila 24. mestom, ako već nije žiri.

Slovenački žiri je katastrofalno glasao, od 18. do 24. mesta nas rangirali...

Upravo to i ja gledam. Bas, bas lose.
Sjecam se da su Hurricane cini mi se bile na tri 11.mjesta po tvt-u, da sam tad pisao steta sto nema tri poena vise na kontu.

Kompozitor No One i još nekoliko slovenačkih pesama, Matjaž Vlašič, najviše rangirao Luku od svih slovenačkih žirija - 18. mesto. Bravo, muzički znalče. 😍

Žao mi je što je baš toliko loše prošao, kod žirija sam znao da će bit propast jer lik 3 minute šapuće i mrmlja sebi o bradu, ali sam se nadao da će možda publika malo više podržat zbog kao eto zanimljivog scenskog nastupa, ali ništa ni od toga, vjerojatno isto nisu bili impresionirani šaputanjem, nažalost mora se nakraju reći zaslužen bottom 5, ali uvijek živi nada u bolje sutra i da će te se vratit slijedeće godine sa nečim puno jačim 🤩

FwGmbeRakAYD1sH

Bas mi je drago da ga vidim nasmejanog i pozitivnog, nadam se da nece gledati i da ga nece doticati negativni komentari koji se mogu videti na svakojakim portalima. Zaista je strasno sta sve ljudi mogu da napisu. Luka nas je dostojno predstavljao, vizuelno svakako nas najbolji nastup ikada. Kao sto je i sam izjavio, bilo je ociglednih problema u miksu zvuka kod nase pesme, izgleda da nikako nisu mogli to da rese, a cini mi se (mozda gresim) da su bili isuvise demolarisani i nezainteresovani da forsiraju da se to ispravi.

Kao jedan odlican savet o ljubavi preneo bih slican na izbor za naseg predstavnika - ne zaljubljuj se (tj ne biraj) potencijal. Vec realnost. Najrealnije on nije nas najgori predstavnik, i daleko od toga da se sramim ovom godinom, stavise licno mi je negde na sredini nasih ucesnika. Ali fakti su bili tu - zbunjujuc "koncept", bez upecaljivog refrena, tanka vokalna izvedba, i poprilicno - na sceni neharizmatican izvodjac. Tvt Rezultat je potpno fer kao i npr Kipar recycle 2018/19 situacija gde smo imali manje upecatljiv scenski, manje atraktivnu i harizmaticju pevacicu, na maleteje istu matricu koja je bila favorit. Ni tu nisam ocekivao toliki flop ali ni top kako se prognoziralo.

Mi jesmo u sustini imali kompletnije mogunosfi ali dobro. Aj da naucimo da se ne nadamo prerano , da nam nista nije sigurica, da smo na dobrom putu ali mora teska artiljerija za uspeh!

Inace kao neko ko je cuo cuvenu "La bombu" od JK mogu da vam kazem sa sigurnoscu da bi bila veliki favorit publike barem. Sa l

Kao jedan odlican savet o ljubavi preneo bih slican na izbor za naseg predstavnika - ne zaljubljuj se (tj ne biraj) potencijal. Vec realnost. Najrealnije on nije nas najgori predstavnik, i daleko od toga da se sramim ovom godinom, stavise licno mi je negde na sredini nasih ucesnika. Ali fakti su bili tu - zbunjujuc "koncept", bez upecaljivog refrena, tanka vokalna izvedba, i poprilicno - na sceni neharizmatican izvodjac. Tvt Rezultat je potpno fer kao i npr Kipar recycle 2018/19 situacija gde smo imali manje upecatljiv scenski, manje atraktivnu i harizmaticju pevacicu, na maleteje istu matricu koja je bila favorit. Ni tu nisam ocekivao toliki flop ali ni top kako se prognoziralo.

Mi jesmo u sustini imali kompletnije mogunosfi ali dobro. Aj da naucimo da se ne nadamo prerano , da nam nista nije sigurica, da smo na dobrom putu ali mora teska artiljerija za uspeh!

Inace kao neko ko je cuo cuvenu "La bombu" od JK mogu da vam kazem sa sigurnoscu da bi bila veliki favorit publike barem. Sa l
Delulu si sa La Bombom. 😀

Back