rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jedno ne isključuje drugo, dragi rintintine. Neshvaćeni umetnici mogu da imaju loše karakterne osobine. :)

Ja nisam ni rekao da jedno isključuje drugo, naprotiv, ja narednih dana iščekujem da se ostane pri ovoj najpristojnijoj i najkonstruktivnijoj aktivnosti pravljenja psihološkog profila predstavnika i jedva čekam sledeće najobjektivnije sudove koji će nam iz dana u dan upotpunjavati najistinitiju i najprovereniju sliku o njemu!!

Luke ce nesumnjivo biti nas najkontroverzniji predstavnik ako ne računamo No name lol

1. Znamo zbog cega
2. "Satanizam" u pesmi

Moze biti zbog toga sto je egocentrik, sto mislim da jeste svakako, a moze biti i da mu je to odbrambeni mehanizam da se ne bi komentarisalo nesto drugo.

Teško je u bilo kojoj karijeri, a naročito u muzičkoj, kad se okreneš iza sebe sa 30 i kusur godina i vidiš da nemaš ništa. U Srbiji nije bio shvaćen, smejali su mu se i sablažnjavali isti ovi forumaši koji se sad kunu u njega i to pre samo par godina. Onda odeš u tuđu državu i tamo pokušavaš nešto i ništa. I on i Kristina Kovač npr. u inostranstvu rade kancelarijske poslove kako bi preživeli, oboje iz sličnih razloga otišli odavde. S tim što je KK bar neko ime i nešto je ipak ostavila iza sebe.

Ja se nadam da će forumaši, a i drugi ljudi odavde, nakon ESC-a dati novu šansu Lukinim pesmama, naročito stvarima poput D-Generation, Walpurgis Night, Demons, Holding on to love, Gypsy... Meni je žao što mi je ovaj njegov ESC pokušaj slabiji od gotovo svih ovih pesama, ali odlučio sam da se fokusiram na ono što mi se sviđa u celoj toj priči, a to je taj vizuelni deo.

Nikad nije kasno za bilo šta u životu, pa ni za muzičku karijeru, tako da ko zna šta sve može da se desi nakon Evrovizije. On je svetski i evropski potencijal i samo mu treba dati šansu.​
Ja moram da prizna se meni njegov prethodni rad nije dopadao, jednostavno nisam mogao da shvatim njegov nacin iskazivanja umetnosti…sve do ove pesme. Po meni ovo je njegova najbolja pesma, i umetnicki najubedljivija. Ovo je nesto sto mi se bas, bas dopada.

@Stefan28

Jel vidiš sada, jel si se uverio da kugla, za koju ste se vrv svi i pitali davne 2013.čemu i služi, zapravo radi? Kad je došlo stani pani, sa televoting-om, aktivirana je kugla, koja, iako se meni ne dopada pobednik, čini opšte dobro za sve vas, e to je Stefane ta humanost, koju nosi kugla (lampa iz IKEA)... 😍🥰

Jaoo ovi pacenici koji su prosle godine napljuvali Konstraktu, toliko su povrsni i glupi, da nisu do kraja mogli da skapiraju legendarnu Konstraktu. Ne zanima me sta misle o ovogodisnjoj pesmi...

U suštini, bolje su prihvatili Luku od Konstrakte, ali su se nonstop sprdali zbog svih hejt komentata koje su prošle godine dobili od nas.

Samo mi se spava je zapravo veoma anti-satanistička pesma. Satanistička filozofija je čvrsto utemeljena u Ničeovom nihilizmu, a Lukina pesma je baš kritika nihilizma i društvene apatije.

Back