rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Jednostavno moramo slati komercijalnije, nesto sto ce postati hit kod nas. Rekao sam da ne treba ciljano ici svideti se ziriju samo, vec poslati nesto jako gde mozemo na oba polja profitirati. Mada mislim da mi nikada ali nikada necemo dobro proci kroz zirija. Jel moguce da Norveska svake godine lose prodje kod zirija?

Ja vise volim balade od brzih pesama i da se ja pitam uvek bih njih slao, ali definitivno mi treba da se okrenemo brzim pesmama koje ce biti magnet za publiku. Da budemo barem nekako u TOP10, ne mogu vise da gledam ovo 17. mesto pored imena Srbija.

Pa ništa, mi onda treba da idemo na formulu Evrovizija bez žirija, sve da se radi ciljano za tvt, jer nam je to valjda jedina preostala mogućnost.

E, ali kako će ''kreativni tim'' to da realizuje tj. da unapredi PzE paket bez da ga zezne je u rangu najvećih misterija.

Testirali smo žiri ove godine lol

Eto rezultata.

Na kraju zaključak i Breskvica i Princ bi verovatno bolje prosli od onih koji su ih pobedili.
Prosli bi za par mesta bolje. Ali slazem se da treba slati pesmu koja postane hit i napravi hajp u svojoj zemlji, jer je to dobar temelj za dalje. Sto treba raditi sledece godine

Ne učestvujem više u ovoj svinjariji, neće se oni nikad promeniti niti opametiti...

Svaka čast na svemu Teji. Ono što smo predviđali, zapravo se i dogodilo, žiri nas nikada neće nizašta nagraditi i to je fakat. Ako se nastavi sa učešćem, promeniti ploču i kraj. RTS je priča za sebe, o njihovoj neozbiljnosti bi mogao esej da se napiše.

Back