rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Listam Instagram od onog Srđana i vidim ovaj komentar, znači devojka im nudi promociju (neke vrste) oni su joj ladno seen bacili 💀 umesto da izađu u grad, javlje se ljudima, pa ko zna ali NE 😂
IMG_9066.webp

Zaista, da punopravna članica EBU nastupa u tamo nekom noćnom klubu, pa dajte molim vas..ccc.
A dobro mogli su izaći sa Portugalcima, sve je to show biz i reklama 😂 fazon izašle u grad Teya i iolanda i kačile mrtve pijane Insta Storije

Meni su iskreno i Konstrakta i Bebi Lazanja i Kaarija joke entry lol

Joke entry = veselo, duhovito, bizarno

Cha cha cha je definitvno joke entry jer pesma nema nikakvu poruku

Pa meni to sa porukom uvek bude nategnuto. Ti mozes naci poruku i u tekstovima Elektre Elit.

Nema pesme bez poruke, ali cela prezentacija tih nastupa je šaljiva i bizarna.

Bebi Lazanja se bacaka po sceni obučen u milje, podvriskuje, vatrometi, šareno, veselo...

Meni je to joke entry

Ta definiicija joke entry je toliko usko postavljena da je onda par pesama tipa Leto svet joke entry, ovo sve ostalo ozbiljno

Ma Molitva je joke entry, ali zato Leto svet, leto leto svet, prava ozbiljna i kvalitetna pesma

Pa joke entry je nešto što je stvarno joke, u svakom smislu, bez ikakve poente i samo izgleda i zvuči blesavo. Nešto što ima priču ne može biti joke entry. Finska ove godine je odličan primer onoga što jeste joke entry, a Hrvatska onoga što nije

Pa i za Finsku mozes reci poruka je odbacivanje drustvenih stega i nametnutih normi, promovisanje slobode i nezavisnosti.

Ljudi kakvu mi privilegiju imamo, da po meni najudaljenija i najmanje bliska zemlja Evrope, ESTONIJA, u svojoj istoriji imaju pesmu sa srpskim recima. Znaci od jezika koje su koristili na Evroviziji, pored engleskog i estonskog, pomalo i finskog i nemackog imaju i srpski. :D

Pa dobro ne možemo sad porediti pesme za koje se u sitna crevca gleda kako bi sve izvukla bilo kakva poruka sa pesmama koje poruku stvarno imaju.

Pa i Finska i Hrvatska imaju poruku, samo sto je Finska pesma losa i lose izvedena poruka lol

Msm ne mora da se grebe nesto duboko,tekst finske pesme je o samoprihvatanju.

Ima istu poruku kao Bojana Stamenov i njena pesma

Back