rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Lekcije za 2025:

- balada NE
- srpski ako mora
- cirkus ako ima
- ako ne, brza pesma da se đipa
- ako ne, radio frendli
- RTS će nastup uništiti, znači finale i 18. mesto svakako
- bolje da uzemo švedsko državljanstvo

Pesmi uvek nesto fali, RTS jadan izvuce koliko moze
pa i RTS je usro to stoji, on je usro što nije mogao da digne pesmu na nivo na koji je trebalo.

s druge strane postoje neke pesme koje možeš sa 5 dinara da prilagodiš sceni i da izgleda odlično. Recimo Jolandin nastup je dosta jeftiniji i lakši, pa je imao jači efekat od Ramonde.

pa i RTS je usro to stoji, on je usro što nije mogao da digne pesmu na nivo na koji je trebalo.

s druge strane postoje neke pesme koje možeš sa 5 dinara da prilagodiš sceni i da izgleda odlično. Recimo Jolandin nastup je dosta jeftiniji i lakši, pa je imao jači efekat od Ramonde.
Jolandin nastup bio svemirski brod u kompletu za nas

Prehajpovali smo PZE, realno tu je bilo više pesama za finale, ali nijedna za vrh. Da je bila za vrh to bi se primetilo.
Pa uglavnom se primeti, ako ne tokom samog takmičenja onda kad se izabere pobednik.

Npr Bambie Thug i Konstrakta skoro istu priču imaju, na početku im je većina davala i slabe šanse za prolazak u finale, a opet se osetilo to nešto i govorilo nam da će biti suprotno, pa i ja sam negirao da će Bambika ući u finale sve do polufinala samo zato što to nisam želeo da vidim lol

Evo mašu ti upravo Salvador Sobral(2017.godina), Dankan Lorens(2019.godina), Barbara Pravi(2021.godina), Austrija(2018.godina)... ovo su samo neke od predstavnika svojih zemalja na Evroviziji koji su se takmičili u skorije vreme imali su lošiji nastup od oba nastupa Željka Joksimovića, Jelene Tomašević, Hari Mata Harija čak i lošije numere..

To ti je dokaz da ima dosta i do same PESME, ne možeš praviti pitu od....
Pa naravno da je do pesme najvise, ne kazem da smo slali PESMETINE, ali cinjenica da nista sa nastupom na ESCu nismo uradili. I te balade koje si nabrojao su i te kako efektne bile, cak se za Sobrala napravila ona manja bina da to bude intimnije. Svakako je izgledalo dobro i efektno kao i kod Duncana posebno sa svetlima.

uposlenici RTS imaju iskustvo režije konferencija Aleksandra Vučića i nekih komemoracija i Žikine šarenice. Gde je Milica Mikić mogla da nauči kako se režira nastup? Ona nije ni za ludu Karlu radila, a kamoli nešto izvan Srbije?

Nemaju ni znanja ni iskustva.

A šta vam je falilo kod Luke? Ja nisam investiran u tu pesmu, pa nemam pojma šta su zamerke. Osim šaputanja.

U meni se bore dva lava, jedan je nadrogiran i želi Desingera da šije patikom u glavu, a drugi je racionalan i želi Saru Jo sa nečim radiofoničnim poput Divlja / Lava

Ovako na slepo to izgledaju kao najbolje opcije bez slušanja pesme

Lekcije za 2025:

- balada NE
- srpski ako mora
- cirkus ako ima
- ako ne, brza pesma da se đipa
- ako ne, radio frendli
- RTS će nastup uništiti, znači finale i 18. mesto svakako
- bolje da uzemo švedsko državljanstvo
Lekcija je samo da se pojavi ta pesmetina koja ce postati hit kod nas, i da se prenese na evropske fanove i onda krece hajp i ludilo.

Back