Piceza
Ekspert
On je rekao i da je Mirna dosla sa jury bait baladomZar ne rece onomad da su perike Haremki super? Pre nego sto je ista objavljeno. Ili?
On je rekao i da je Mirna dosla sa jury bait baladomZar ne rece onomad da su perike Haremki super? Pre nego sto je ista objavljeno. Ili?
Vala njega samo jos Lavina nije dovukla na scenuSledeća objava Lavina rentala dedu iz Balkanike!
Ljudi koji su poceli da prate Evrosong od 2015. 2018. ove novije i mladje generacije.... nemaju pojma da su ESC 2004. i 2005. najbolje i najjace godine. WIG WAM je bio 8. ako se secam dobro i bili su odlicni !Kako to “In ny dreams” nije poznata pesma??? Bas naprotiv, pesma je itekako poznata i to ne samo ESC fanovima, vec i sire, svima koji zapravo nemaju pojma da je pesma sa Evrovizije.
Iiiiimaaaa posla za dedu!Vala njega samo jos Lavina nije dovukla na scenu![]()
Tad bi ih bilo 7 na biniIiiiimaaaa posla za dedu!
Će im držis' obe ruke u pozadini
Nismo ni mi tebe !!!Stari clan foruma koje dodje povremeno, retro Denza. Ko me zna hvala, ko me ne zna upoznace me.
Imamo najemotivniju pesmu nakon molitve i 2007.. FINALE sigurno, a u finalu daj boze top 10, al top 15 siguran. My opinion.
POZDRAV ZA STARE DRUGARE NIJE VAS DENZA ZABORAVIO
Bili su 9.Ljudi koji su poceli da prate Evrosong od 2015. 2018. ove novije i mladje generacije.... nemaju pojma da su ESC 2004. i 2005. najbolje i najjace godine. WIG WAM je bio 8. ako se secam dobro i bili su odlicni !