Meni su slike isto jako dobre i cini mi se da su se svidele i yt ``prorocima`` - vise mislim da je zbog ovih glasanja klubova i raznih fanova i sl... tu smo dosta slabo prosliBaš jako padamo sa procentima za kvalifikaciju u prvom polufinalu posle probe. Meni su sličice baš lepo izgledale. Ne znam da li je to zbog njih![]()
Pa dobro, razumem te ali ne vidim problem da se i one spomenu nekada bez obzira u kom kontekstu. I one su sastavni deo Evrovizijskog putovanja. Postoje sa razlogom. Neće se urušiti forum ako se i one spomenu nekada, zar ne?Joj, stalno sebi kažem da ću staviti na ignore sve koji non stop pričaju o kladionicama, i to ne uradim, sam sam kriv
Ne treba nam live prenos kladionica, ali stvarno ne treba.
Kladionice su upravo to - tuđe PREDIKCIJE šta ljudi misle da će se desiti, nezvanično, ti se ponašaš kao da su nam organizatori lično u lice rekli nema finala. Primećujem da od PZE ih stalno spominješ, te kvote, te komentare Pere, Žike, Mike sa jutjuba, imam utisak da ti je ovo prva godina da pratiš ESC na ovaj način, svaki pravi veteran je oguglao na srpsku poziciju tamo i ne obraća više pažnju. Još par dana i više ti kladionice neće kvariti raspoloženje, nadam se.Pa dobro, razumem te ali ne vidim problem da se i one spomenu nekada bez obzira u kom kontekstu. I one su sastavni deo Evrovizijskog putovanja. Postoje sa razlogom. Neće se urušiti forum ako se i one spomenu nekada, zar ne?
Baš jako padamo sa procentima za kvalifikaciju u prvom polufinalu posle probe. Meni su sličice baš lepo izgledale. Ne znam da li je to zbog njih![]()
Nisu dali nista novo nindrugacije da zaintrigiraju,sakrili su kul delove i novine i samim tim nisu napravili hajp oko sebe niti zaintrigiraliBaš jako padamo sa procentima za kvalifikaciju u prvom polufinalu posle probe. Meni su sličice baš lepo izgledale. Ne znam da li je to zbog njih![]()
Zaista je prag tolerancije forumasa prilicno nizak i samo pristaju na jednoumlje.Ovo je forum i sve sto je vezano za temu covek ima pravo da spomene.Ako se ne slazete,napravite zatvoren chat pa pricajte samo sta vam volja.Nadam se da ce biti ovih dana normalnih konstrukyivnih komentara i pre svega druzenja,i navijanja za nase momke iz sveg srca.A kome se ne svidja i to ima prava da napise takodjePa dobro, razumem te ali ne vidim problem da se i one spomenu nekada bez obzira u kom kontekstu. I one su sastavni deo Evrovizijskog putovanja. Postoje sa razlogom. Neće se urušiti forum ako se i one spomenu nekada, zar ne?
A još nisu naučili da kontrolišu logoreju u pisanoj formi.Volim kad forumaši sa stažom od juče krenu sa uče forumaše koji su ovde bar deceniju šta je to kultura diskusije na forumu.
Mene bi bilo sramota da izjavim nešto ovako. Kao kad ulaziš prostoriju punu ljudi koji se međusobno poznaju, imaju razrađen sistem komunikacije i ti bi sad da krečiš tu i menjaš nameštaj. Ma važi, prvo se dokaži da si pre svega normalna osoba ne trol, a drugo zašto bi iko od nas bio stavljen bilo gde? Dušo, jači od vas su bili banovani, čekam momenat kad ćete i vi skliznuti.Zaista je prag tolerancije forumasa prilicno nizak i samo pristaju na jednoumlje.Ovo je forum i sve sto je vezano za temu covek ima pravo da spomene.Ako se ne slazete,napravite zatvoren chat pa pricajte samo sta vam volja.Nadam se da ce biti ovih dana normalnih konstrukyivnih komentara i pre svega druzenja,i navijanja za nase momke iz sveg srca.A kome se ne svidja i to ima prava da napise takodje![]()