rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ne padamo jako, kolega drami bez potrebe. Pali smo sa 83% na 78% a ovi od 10. do 12. mesta od 45-48% to su astronomske razlike. Obzirom da mi ne očekujemo neki veći broj bodova od žirija po meni mi smo 100% u finalu. Naš nastup će biti u najgorem slučaju malo unapređen onaj sa PZE plus nastupamo zadnji što će biti dovoljno za prolaz dalje samo od publike što ćemo dobiti.

Bukvalno, svaki put ista priča, ne znam kako pojedinima ne dosadi. Pritom, manje više svake godine u određenoj meri variraju ti procenti nedelju dana uoči polufinala, toliko irelevantna stvar da zaista ne znam koju vrstu satisfakcije nekima pruža da to stalno objavljuju.

sve je meni ovde dobro sem sminke tj onog dela gde mu izvuku crtu od oka (ne znam kako se to zove). Doduse ovakav neki kostim je ocekivan za ovakvu pesmu i takmicenje ja bih isao na kartu seksipila kao Maneskin (oni nisu toliko bili u ulozi) - skinuo svu sminku i obukao u neku usku crnu majicu sa dubokim izrezom i bez rukava da se malo naglase bicepsi i triceps i pektoralis. Bukvamo throwback u njegovu gym eru.

Joj, stalno sebi kažem da ću staviti na ignore sve koji non stop pričaju o kladionicama, i to ne uradim, sam sam kriv

Ne treba nam live prenos kladionica, ali stvarno ne treba.
Pa dobro, razumem te ali ne vidim problem da se i one spomenu nekada bez obzira u kom kontekstu. I one su sastavni deo Evrovizijskog putovanja. Postoje sa razlogom. Neće se urušiti forum ako se i one spomenu nekada, zar ne?

Eih mislio sam da su pale više , pa da turim celokupnu pokretnu i nepokretnu imovinu da prolazimo....

Pa dobro, razumem te ali ne vidim problem da se i one spomenu nekada bez obzira u kom kontekstu. I one su sastavni deo Evrovizijskog putovanja. Postoje sa razlogom. Neće se urušiti forum ako se i one spomenu nekada, zar ne?
Kladionice su upravo to - tuđe PREDIKCIJE šta ljudi misle da će se desiti, nezvanično, ti se ponašaš kao da su nam organizatori lično u lice rekli nema finala. Primećujem da od PZE ih stalno spominješ, te kvote, te komentare Pere, Žike, Mike sa jutjuba, imam utisak da ti je ovo prva godina da pratiš ESC na ovaj način, svaki pravi veteran je oguglao na srpsku poziciju tamo i ne obraća više pažnju. Još par dana i više ti kladionice neće kvariti raspoloženje, nadam se.

Ne znam šta da vam kažem ljudi - probajte maksimalno da uživate u ovogodišnjim predstavnicima ako ste ih zavoleli kao mnogi od nas na ovom forumu i generalno celom srpskom ESC fandomu.

Ako ne - pravite se da ne postojimo (kao ja što sam se pravila većinom prošle decenije a bogami i prošle godine)😭😭

I pored svih predikcija i kladionica ja i dalje imam neki jak osećaj da ćemo proći bolje nego što se očekuje. Ako i prođemo očajno, nije to nikakav dokaz ni kvaliteta a ni toga da smo napravili loš izbor jer smo zaista poslali najbolje.
Sigurna sam da su dali sve od sebe što je do njih da odrade kako treba i borili se sa mnogo toga (pre svega uhlebskom delegacijom RTSa).

S
Baš jako padamo sa procentima za kvalifikaciju u prvom polufinalu posle probe. Meni su sličice baš lepo izgledale. Ne znam da li je to zbog njih 😞

Baš jako padamo sa procentima za kvalifikaciju u prvom polufinalu posle probe. Meni su sličice baš lepo izgledale. Ne znam da li je to zbog njih 😞
Nisu dali nista novo nindrugacije da zaintrigiraju,sakrili su kul delove i novine i samim tim nisu napravili hajp oko sebe niti zaintrigirali

Zaista je prag tolerancije forumasa prilicno nizak i samo pristaju na jednoumlje.Ovo je forum i sve sto je vezano za temu covek ima pravo da spomene.Ako se ne slazete,napravite zatvoren chat pa pricajte samo sta vam volja.Nadam se da ce biti ovih dana normalnih konstrukyivnih komentara i pre svega druzenja,i navijanja za nase momke iz sveg srca.A kome se ne svidja i to ima prava da napise takodje🤩

Volim kad forumaši sa stažom od juče krenu sa uče forumaše koji su ovde bar deceniju šta je to kultura diskusije na forumu.
A još nisu naučili da kontrolišu logoreju u pisanoj formi.

Kladionica je dnevna opsesija iako vrlo argumentovano ljudima staviš do znanja, nema pomoći, naprosto ne postoji kapacitet da se razume dalje od toga. Tako da, jasno ko dan da su sad neke stvari počeli da ponavljaju samo da bi izazvali reakciju kod nas.

Zaista je prag tolerancije forumasa prilicno nizak i samo pristaju na jednoumlje.Ovo je forum i sve sto je vezano za temu covek ima pravo da spomene.Ako se ne slazete,napravite zatvoren chat pa pricajte samo sta vam volja.Nadam se da ce biti ovih dana normalnih konstrukyivnih komentara i pre svega druzenja,i navijanja za nase momke iz sveg srca.A kome se ne svidja i to ima prava da napise takodje🤩
Mene bi bilo sramota da izjavim nešto ovako. Kao kad ulaziš prostoriju punu ljudi koji se međusobno poznaju, imaju razrađen sistem komunikacije i ti bi sad da krečiš tu i menjaš nameštaj. Ma važi, prvo se dokaži da si pre svega normalna osoba ne trol, a drugo zašto bi iko od nas bio stavljen bilo gde? Dušo, jači od vas su bili banovani, čekam momenat kad ćete i vi skliznuti.

E ali mi većina da idemo u zatvoren chat da bi njih troje moglo da smara o tome kako im se ne sviđa što nismo prvi na kladionicama

Season 6 Facepalm GIF by The Office

Back