rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

I to što Djuzza kaže ali ne bi se video taj potez da kada pada na kolena, aktivira finalnu vatru oko bine. Meni je to nekako upečatljivije.

"I am living in the world where"..sto bi rekla bivsa udata komentarorka : gde bi Srbija pobedila ove godine hahaha

Čitam komentare stranaca i oduševljeni su. A jedina zamerka koju imaju je kada Luka pada na kolena zašto nije kadar na njemu jer tada je najemotivnije! I oni osete da je tada vrhunac pesme. Mogu to do utorka popraviti.

Čitam komentare stranaca i oduševljeni su. A jedina zamerka koju imaju je kada Luka pada na kolena zašto nije kadar na njemu jer tada je najemotivnije! I oni osete da je tada vrhunac pesme. Mogu to do utorka popraviti.
Pa eto upravo to,svako krsten ce primetiti da je tu kulminacija ekspresija emocija bol.nemoc i sve,tu mora kadar na njemu.Ostalo kao i momci su fenomenalni.Ubedjena sam da su se bas oko tih kadriranja i nervirali.Stvarno ne znam jedan close up sto ne bi dali iz EBU debili.

Studio>>pze>>esc. Da ima jos nesto posle ne bi valjalo haha. Eh sa simfonijskom verzijom i ovim nastupom bio bi top 5 lagano.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back