rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Nazalost nista specijalno se na kladionicsma za nas nije desilo,dok Lelekice bas odskocise,drago mi zbog njih,zao mi zbig nas...al ajde da u utorak pokidaju to pa kako bude🤞
Problem je u tome što se niko ne kladi na nas da ćemo pobediti. Specifičnost žanra je uticala na to. Metal pesme jako retko pobeđuju i onda ljudi ne žele da se klade da tako nešto odnosi pobedu što ne znači da ćemo proći loše. Ne kladi se ceka Evropa na esc. Ali oni koji to rade ne stavljaju pare na nas. Na Finsku sr najviše stavlja zato su i br.1. Lordi su te davne 2006 godine bili tek 12 na kladionicama a na kraju su uzeli ubedljivu pobedu. A nije se nešto preterano uplaćuvalo na njih. Dosta toga se promenilo od tada ruku na srce. Danas imamo žiri što to nije bio slučaj tada

Ovo je ko 2022a. Kad te neko sa pravim muzickim iskustvom predstavlja, a ne neki dosli iz talent show-a, ili tezgarosi iz kafica koji scenu i pravi kontakt sa publikom nisu uspostavili maltene nikad.

Takodje volim da napomenem da je ovo rezultat odabira zaista najboljeg paketa (koji se uistinu retko desava), a ne potrencijala - sta ce se tek unaprediti, raditi na ovome, onome ali uz neku veliku falinku (sto imamo obicaj da radimo). Dakle nadogradnja da, podrzavanje neceg sto prosto nije dobro pa cemo popraviti jer je ideja dobra a realizacija osrednja - nikako!!!

lepo-brak-na-nevidjeno.gif

a ne potrencijala - sta ce se tek unaprediti, raditi na ovome, onome ali uz neku veliku falinku (sto imamo obicaj da radimo). Dakle nadogradnja da, podrzavanje neceg sto prosto nije dobro pa cemo popraviti jer je ideja dobra a realizacija osrednja - nikako!!!
Nema od ta posla nadogradnje ništa jer ljudi nisu svesni koliko je to malo vremena sa svim obavezama od završetka PZE-a pa do proba, a da ne pričamo koliko ranije mora da se pošalje već okvirna verzija nastupa.
Kada imaš odličnu startnu osnovu, pa je još (malo) nadogradiš, to je već prava priča.
Sa slabašnim startom ne možeš nešto mnogo ni da uznapreduješ (sa RTS-om često i nazadujemo). Prosto, ne pravi se pita od go**na. (y)

Izgleda da mora neki šamar realnosti da se desi.

Tako sam ja na Duolingu nastavljao streak 10 minuta do ponoći skoro 2 godine, brzinsku lekciju odradim samo da održim niz i jednom propustim da odradim i zamalo izgubim niz (streak freeze) i kažem samom sebi E NEĆEŠ VIŠE i evo sad niz of 1740+ dana, bio prvi u dijamantskoj ligi itd...

Ja 🤝 Srbija na ESC

Ovo je ko 2022a. Kad te neko sa pravim muzickim iskustvom predstavlja, a ne neki dosli iz talent show-a, ili tezgarosi iz kafica koji scenu i pravi kontakt sa publikom nisu uspostavili maltene nikad.

Takodje volim da napomenem da je ovo rezultat odabira zaista najboljeg paketa (koji se uistinu retko desava), a ne potrencijala - sta ce se tek unaprediti, raditi na ovome, onome ali uz neku veliku falinku (sto imamo obicaj da radimo). Dakle nadogradnja da, podrzavanje neceg sto prosto nije dobro pa cemo popraviti jer je ideja dobra a realizacija osrednja - nikako!!!
Pa uvek smo i birali najbolji paket na pze-u (osim mracne 2025 svakako), to sto ga rts upropasti na escu je druga tema

Jedino je pitanje da li uopšte postoji u Srbiji neko ko bi mogao ponuditi bolji koncept lol, malo smo mi tržište i kreativno dosta ubijeni u pojam. Podrumare imaju ideju, ali ne i para, a komercijala ima pare, ali im ne pada na pamet da izlaze van zone komfora zarad evrovizije.

Jedino je pitanje da li uopšte postoji u Srbiji neko ko bi mogao ponuditi bolji koncept lol, malo smo mi tržište i kreativno dosta ubijeni u pojam. Podrumare imaju ideju, ali ne i para, a komercijala ima pare, ali im ne pada na pamet da izlaze van zone komfora zarad evrovizije.
Pa niko nije znao za Lavinu do PZEa, osim tog uskog kruga ljudi i metalaca.

Evo nek neko pozove ovu curu, obećava mi a nije ni poznata. Uvek postoji neko.

Back