• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Pa mora bolje u finalu svakako. Ne deluje mi kao promuklost, čista nervoza i trema jer se u drugom delu pesme sabrao. Sada je valjda lakše kad se nastupa u finalu, a i ima vremena da se odmori za razliku od ekipe iz 2. pf koja nastupa dan za danom bez prestanka, počevši od danas, pa se nadam da će sve biti baš kako treba.

Na polovini druge strofe kada ide oktavu više je došao sebi.

Nepopularno mišljenje ali meni je on u prvom delu sinoć zvučao bolje no na PZE. Nekako mi više leži i pesmi i nastupu da tako izmučeno peva :D
Isto isto, prvi deo mi je bio savrsen a vidim danasi ljudi na instagramu dosta pisu kako je lose pevao tu, sta znam, meni je teatralno i odlicno, smorio me je growl koji je bio kraci i slabiji, ali kad sam opet gledao na yt kao da ga je publika nadjacala jer su bili bas glasni

Nadamo se jos boljem nastupu u finalu, vec sad je odlicno, ali zbog njih zelim da sve bude kako treba, da oni mogu da budu 100% zadovoljni, pre svega eto jace growl da izgrmi i da osoba koja sklanja plast udje 2/3 sekunde kasnije kad je krupan kadar na Luki

Nepopularno mišljenje ali meni je on u prvom delu sinoć zvučao bolje no na PZE. Nekako mi više leži i pesmi i nastupu da tako izmučeno peva :D
I meni. Strofe mi sada zvuce odlicno, jedino mi je onaj prvi refren i dalje nekako tih u odnosu na pratece vokale, ali mozda gresim

RaiNews na IG (600k pratilaca) objavili svega par nastupa na feed, Italiju, Moldaviju, Finsku, San Marino i Srbiju, i baš odličnih komentara od Italijana ima

Nadam se da su glasali/će glasati
Srbija uvijek ima neki poen iz :it:

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back