Milano12
Veteran
i jos jednom ovogodisnji pze pokazuje da je ovo bilo najbolje pze izdanje ikada 
Pa mora bolje u finalu svakako. Ne deluje mi kao promuklost, čista nervoza i trema jer se u drugom delu pesme sabrao. Sada je valjda lakše kad se nastupa u finalu, a i ima vremena da se odmori za razliku od ekipe iz 2. pf koja nastupa dan za danom bez prestanka, počevši od danas, pa se nadam da će sve biti baš kako treba.
Isto isto, prvi deo mi je bio savrsen a vidim danasi ljudi na instagramu dosta pisu kako je lose pevao tu, sta znam, meni je teatralno i odlicno, smorio me je growl koji je bio kraci i slabiji, ali kad sam opet gledao na yt kao da ga je publika nadjacala jer su bili bas glasniNepopularno mišljenje ali meni je on u prvom delu sinoć zvučao bolje no na PZE. Nekako mi više leži i pesmi i nastupu da tako izmučeno peva![]()
I meni. Strofe mi sada zvuce odlicno, jedino mi je onaj prvi refren i dalje nekako tih u odnosu na pratece vokale, ali mozda gresimNepopularno mišljenje ali meni je on u prvom delu sinoć zvučao bolje no na PZE. Nekako mi više leži i pesmi i nastupu da tako izmučeno peva![]()

Srbija uvijek ima neki poen izRaiNews na IG (600k pratilaca) objavili svega par nastupa na feed, Italiju, Moldaviju, Finsku, San Marino i Srbiju, i baš odličnih komentara od Italijana ima
Nadam se da su glasali/će glasati

NZm da li će biti 250, ali 150+ bi bili realno...CEKAM OVAJ TRENUTAK
SERBIA, YOU RECEIVED 250 PTS FROM TVT![]()
Ali isto tako je rekao da se oseca jako MOCNO u kostimuLuka se požalio da mu kostim guši pokrete.![]()
Ma nema šanse. Finskih 10 i 12 vrv idu Danskoj i Švedskoj. Nama 8 ako bog daNišta manje od 12 poena ne očekujem od finske publike. MORA