rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Postoji mogucnost da nama Finski ziri da lepe poene,ne samo zbog zanra,vec zbog toga sto smo im mi siguran ventil za opustanje,ne ugrozavamo ih,favorotima nece dati.Eventualno Svedskoj koja ih isto ne ugrozava.

Je l se znalo na forumu tada da ce Marija da pobedi? 😂
Bas te godine sam se skinuo sa foruma 🤣, i nisam se vratio do 10/11 godina kasnije.

Nisam gledao ESC finale, ali se secam da je bas mnogo ljudi u Srbiji imalo uzasne komentare na Marijin izgled i seksualnu orijentaciju kada je pobedila na Beoviziji i da im je onda pobeda bas zapusila usta.

Sećam se i ja da je meni sestra rekla da kao nije to za Evroviziju a ja bila u fazonu ma ovo pobeđuje xD Al sećam se da ljudi nisu verovali

Jel ste se ložili na Lane moje?
Ta kolicina uzbudjenja i konstantnog proveravanja foruma i kladionica 🤣. Bio sam klinac i secam se kako sam se tada ozbiljno navukao na internet zbog Laneta i ESCa. Mada je to prvi i poslednji put da me je ESC drmao na tom nivou, posle je mnogo vise nase NF, ESC bih cak retko i gledao, mahom samo YT kao i sada.

Ja ne znam jel se više Šveđani il Ukrajinci raduju toliko kad pobede. Al definitivno sve prvi put je veličanstveno xD

Je l se znalo na forumu tada da ce Marija da pobedi? 😂

Bili smo realniji nego sada. Tada je par ljudi govorilo da ćemo pobediti ali većina je smatrala top 5. Bilo je jedno 5-6 pesama koje su bile ili lepe ili interesantne pa se polemisalo između njih ali realno naša pesma je bila poslastica za žiri a Ukrajinac za publiku. No bilo je u medijima pumpanja da ćemo pobediti. Par godina ranije je Željko bio 2. tako da smo mi u to vreme bili visoko. U to vreme je bilo i blokovsko glasanje pa smo se uvek nadali da je red na nas :) . Učestvovale su sve balkanske države. Kao što rekoh Ukrajinac je bio odličan, a ja se još sećam i Grka koji je imao bopić ali je on bio sav drven pa na kraju nije ni bio u vrhu, ostale sam manje više zaboavio.

Zavidim 😂😂

A jesu se oni @Miloš dogovarali da nama daju 12ke il je to bilo random kako koja zemlja odluči kome da da?

I ja sam odgledala celo glasanje sada 😂 U pravu je Marija sto proziva kolege da odu pa da vide kako je tesko iscekivati 12… Umesto sto samo pricaju nebuloze

• Like
Reactions: FFM
Zavidim 😂😂

A jesu se oni @Miloš dogovarali da nama daju 12ke il je to bilo random kako koja zemlja odluči kome da da?
Pa unapred se dogovore, ko šta treba da pročita. Ne odluče u trenutku javljanja.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back