rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Lavina - Kraj mene Spotify streams (7.3.)

217,331 (+25,349)

Mesečni slušaoci 49,057 (+5,140)

Daily Viral:

:fi: #7 (🆕)

View attachment 42402
You just never saw P*inc going viral anywhere🤭🤫

Bilo bi dobro da nas stave negde pred kraj da se svi frapiraju nakon onih dosadnjikavih pesama u drugom delu pf, pa da dožive isti efekat kao kod nas na PZE🙏🙏😌

Estonija i San Marino su DOA, Belgija možda može da postavi nastup, ali nema pesmu. Poljska ne obećava da ima bilo šta vredno pomena. Samo neka nas sklone od Izraela, jer se tu pažnja bespotrebno rasipa. U Lisabonu smo nastupali odmah nakon što je onaj majmun izleteo na scenu tokom britanskog nastupa, pa su tokom naše pesme svi samo o tome pričali (Balkanika i Lavina su dva sveta u pogledu atraktivnosti, ali opet).

Svakako se izdvajamo u bilo kakvom mixu.

You just never saw P*inc going viral anywhere🤭🤫
Tačno, Princ je naš jedini predstavnik u PZE eri koji nije uspeo da bude na Daliy Viralu posle pobede na PZE.

Najveći debut je imala Teya Dora - skoro 90,000 strimova i mislim da je bila Viral u Austiji, Finskoj, Švajcarskoj.

Tačno, Princ je naš jedini predstavnik u PZE eri koji nije uspeo da bude na Daliy Viralu posle pobede na PZE.

Najveći debut je imala Teya Dora - skoro 90,000 strimova i mislim da je bila Viral u Austiji, Finskoj, Švajcarskoj.
I opet smo jedva ušli u finale tada kao 10. I u finalu nešto malo dobili. Nema pravila jednostavno. Viralnost ne znači i nužno veliki broj glasova određene zemlje

Sa obzirom na ovo novo pravilo sa zirijem, gde od 5 clanova koji svaki ziri ima, dvoje od tih pet ne smeju da imaju vise od 25 godina mozemo da se nadamo da ce to dvoje maldih osoba umeti da ceni nesto sto nije mainstream za razliku od bumera. Mislim da necemo biti neprimeceni kod zirija bas i zbog tog novog pravila koje mi se jako svidja

Estonija i San Marino su DOA, Belgija možda može da postavi nastup, ali nema pesmu. Poljska ne obećava da ima bilo šta vredno pomena. Samo neka nas sklone od Izraela, jer se tu pažnja bespotrebno rasipa. U Lisabonu smo nastupali odmah nakon što je onaj majmun izleteo na scenu tokom britanskog nastupa, pa su tokom naše pesme svi samo o tome pričali (Balkanika i Lavina su dva sveta u pogledu atraktivnosti, ali opet).

Svakako se izdvajamo u bilo kakvom mixu.
Svakako smo u Lisabonu izvukli maksimum publike, bili smo prezaljeni za finale uopste a kod publike bili na rubu top 10

Svakako smo u Lisabonu izvukli maksimum publike, bili smo prezaljeni za finale uopste a kod publike bili na rubu top 10
Plasman tamo je realan, o tome nisam ni hteo, nego sam pomenuo kako ne bih voleo da smo blizu nastupa koji bi isisao svu pažnju iz totalno pogrešnih razloga, pa sam poredio sa tim upadom u Lisabonu (a tamo nas i inače niko nije zarezivao).

Sa obzirom na ovo novo pravilo sa zirijem, gde od 5 clanova koji svaki ziri ima, dvoje od tih pet ne smeju da imaju vise od 25 godina mozemo da se nadamo da ce to dvoje maldih osoba umeti da ceni nesto sto nije mainstream za razliku od bumera. Mislim da necemo biti neprimeceni kod zirija bas i zbog tog novog pravila koje mi se jako svidja
Vidim da se ljudi plaše starijih generacija i to kako će oni da gladaju na naš nastup. Samo ću ostaviti ovaj komentar koji je okačen ispod Noosh-inog reakcionog videa na Lavinu 😁24017.webp

Back