rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kad sam video one sektaške vizuale Sanje Aleksić na PZE nalik ovima iznad, to mi je odmah bila asosijacija za Lavinu.

Ovaj RTS-ov vizualni bućkuriš ako ostave piši propalo

Screenshot 2026-03-27 at 18.16.54.webp

Ja bih voleo skroz drugačije vizuale na ekranima. Nešto u ovom fazonu, da izgleda kao da pevaju u katedrali. Ali jbg prošao voz.

View attachment 42935
Ovo premocno izgleda. Onaj ekran na ESC mi deluje malo skuceno a li bi verovatno moglo da se izvede u nekoj meri, malo prijatnije prikaze i bombona. Mislim da nije kasno, grafike i osvetljenje ne mogu da odrade dok ne krenu probe?

Ne treba se oslanjati na LED ekrane toliko jer ce ove godine biti mali. Generalno LED ekrani su postali passe u smislu nekog dobrog nastupa jer vecinom odvlace paznju od samog izvodjaca, izuzev podnih. Sada je fokus na svetlima, rekvizitima i kadriranju. A ja ne vidim da imamo nekog dobrog lighting dizajnera osim ako domacini ne ponude pomoc

Ko je raspoložen za tapkanje naših predstavnika na zvaničnom kanalu, bližimo se prvom miliončetu. Nije puno ostalo. Podržite
Heavy Metal Rock GIF by Medalla

Moram da vas obavestim da je Lavina server huge success, ima dosta stranih fanova i sam server je na engleskom, trenutno u serveru ima 670 ljudi i preaktivno je, a momci će se tamo aktivirati uskoro, plan je da kače redovno random snimke, javljaju se fanovima, i slično, što su juče već i uradili. Ja prezadovaljan 🥰

Ja verujem da kada počnu probe u Beču taj broj će biti još veći. Sviđa mi se što su istaknute samo njihove objave - to je pametna ideja, a kome se kucka sa strancima neka se kucka 😅

Ma ok je da to nije za svakoga, al je super marketinški trik

I drugi ESC izvođači su pravili svoje servere, tipa Luke Black, Joker Out, Nemo itd, ali svi nakon evrovizije, dok Lavina stvara fan bazu pre ESC koja će se ujediniti da glasa za njih

Back