rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Voleo bih da je Luka posle scream-a ponovo pao na kolena, malo da mu da na dramaturgiji. Mada pitanje koliko su oni i mesta imali. Bina je mala, a njih 6, još kad bubnjevi Bokijevi zauzmu trećinu bine, nema se tu mesta

Čula sam deo kod wiwijevaca, ima ovo baš da bude, u stilu "ajmo buđenje, treba uživati i u interval actovima." Izgleda da je onaj ko je pravio redosled ipak znao šta radi, koliko god mi je u početku bio čudan izbor naše za zatvaranje. 😆

Fanovi će verovatno tek sutra da kače video pa ćemo bolje čuti reakciju publike. Sada samo ovi što su i otišli tamo da bi izbacivali ekskluzivu.

Sećam se prethodnih godina da je jedna ESC party bila profi snimana i par dana kasnije su izbačeni ti snimci. U njima je zvuk bio odličan.

Da li mi se čini ili su vizuali na ekranu iza njih malo drugačiji? Ne sećam se da je onaj tekst bio na PZE. Svakako mi se sviđa detalj, a bilo bi još bolje da taj stih bude napisan na engleskom na Evroviziji :)
Bilo je impovizacije i kod Luke a cini mi se da sam i u instrumentalu cuo nesto sto nisam na PZE, moguce je da mi se samo ucinilo.
Istirpovao sam se za promene u matrici ali zvuk na 1:55 se na PZE verziji jedva cuo tj. nisam ga uopste registrovao do sada

Last edited:
Back