rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ja se isto ne cimam nimalo oko ovih onlajn glasanja, baš sam opušten i miran po pitanju prolaska u finale, a tamo šta bude bude, iako već rekoh da sam optimista i tu, ali da ne trčim pred rudu previše. Jednostavno, pjesma mi je premoćna, bend kida, i vjerujem da će sve biti kako treba.

U sekundi mi stao mozak kad ono odlican izbor!!! Bas volim tu pesmu, bravo.
Jedino sto mi ostaje zal za cover Lordi, ali ok :)

@star5 Uključi se malo u diskusije, čitaj šta i drugi pišu. Malo malo, pa samo upadneš na neku temu da bi napisao par reči, uglavnom o nečemu o čemu se već pisalo. Doduše, ne znam kakav je to protest danas? Protest što nema Evrovizije dvaput godišnje?

Ne , ali stvarno. Bez obzira koliko su odds rigged i sve ostalo, ali pored svih ovih pregleda, hajpa, sve u svemu fenomenalnog odziva i svidjanja Lavine da ne mozemo da se popnemo min prvih 10 mi je za povracanje. Koje su sve "debil do kretena" pesme i zemlje iznad nas. Ali promenice se

Ne , ali stvarno. Bez obzira koliko su odds rigged i sve ostalo, ali pored svih ovih pregleda, hajpa, sve u svemu fenomenalnog odziva i svidjanja Lavine da ne mozemo da se popnemo min prvih 10 mi je za povracanje. Koje su sve "debil do kretena" pesme i zemlje iznad nas. Ali promenice se
Ma super sto je tako, bogatimo se dok mozemo.
Treba iskoristiti priliku😂

Apsolutno nemam nikakvo objašnjenje kako su Letonija, Nemačka, UK, Litvanija, Norveška, Luksemburg i Malta iznad nas.

Back