rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Čitam komentare i mahom iz država koje bojkotuju Izrael ili ne učestvuju. Winner material, greetings from Netherlands, Spain, Ireland, Hungary, Belarus. Nadam se da je slučajnost 😂😂
Jel te zemlje mogu da glasaju kao ''World''?

Pa ja ne mogu da osuđujem ljude kojima se ne sviđa pesma, moramo da shvatimo da je ovo što šaljemo jako retka pojava generalno u svetu muzike, a tek na kič festivalu kakav je Evrovizija. Zato ne razumem nerviranje oko komentara i rekacija, pa to smo i očekivali, bar većina.
Tacno, ali ta dva lika imaju najjadniji ukus u univerzumu. Jedino sto priznaju je girl bop. Ajde nije ni to problem, vec u cinjenici da oni ne zele ni da slusaju nesto sto nema veze sa girl bopom. Svako od ans ima neki muzicki pravac koji najvise voli, ali nema problem da poslusa neki drugi stil i da ga prihvati u formi kakvoj jeste. Kod njih dvojice to ne postoji

Apsolutno, Lavina i Katarsis imaju sličan vajb. Žanrovski različiti, ali atmosfera i hajp kod fanova slični. Ako nam padne slaba godina i Luka baš ošuri možemo se nadati više od 16. mesta svakako 🙏

A bukvalno ova dva dana preslušavam ostatak konkurencije prvi put kao svet, stvarno smaraju. Ali baš smaraju. Recikliraju se jedne te iste pesme u krug, toliko nekvalitetno i nekreativno. Ne znam da li interesovanje za ESC opada i u drugim državama zbog politike kao kod nas (kod nas unutrašnja politika doduše) ali stvarno blam. Volela sam nekad ovo takmičenje a sad me smara. Jedine države koje primećujem da furaju neki svoj fazon godinama i nisu robovi evrovizijskog kalupa su Italija (kojoj se jedinoj nikada ne obije o glavu), Portugal, Litvanija, Srbija. I veliki respekt za to, ostali🥱

Mislite li da će naša dijaspora hteti da glasa za Lavinu?

Ovo nije loš znak svakako 😁

Lavina - Kraj mene (🇷🇸 Srbija)
YouTube Trending charts
Overall
#1 (Bosnia and Herzegovina)
#1 (Serbia)
#4 (Croatia)
#10 (Austria)
#22 (North Macedonia)
#32 (Germany)
#35 (Slovenia)
#78 (Global)

Music
#1 (Serbia)
#2 (Serbia)
#3 (Bosnia and Herzegovina) Finale
#3 (Croatia) Finale
#11 (Austria) Finale
#11 (Bosnia and Herzegovina) Polufinale
#23 (North Macedonia)
#25 (Croatia) Polufinale
#26 (Slovenia)
#27 (Austria) Polufinale

Ovo nije loš znak svakako 😁

Lavina - Kraj mene (🇷🇸 Srbija)
YouTube Trending charts
Overall
#1 (Bosnia and Herzegovina)
#1 (Serbia)
#4 (Croatia)
#10 (Austria)
#22 (North Macedonia)
#32 (Germany)
#35 (Slovenia)
#78 (Global)

Music
#1 (Serbia)
#2 (Serbia)
#3 (Bosnia and Herzegovina) Finale
#3 (Croatia) Finale
#11 (Austria) Finale
#11 (Bosnia and Herzegovina) Polufinale
#23 (North Macedonia)
#25 (Croatia) Polufinale
#26 (Slovenia)
#27 (Austria) Polufinale
Velika je steta sto Austrija ne moze da glasa za nas u polufinalu. Barem Nemacku imamo uz Hrvatsku i Crnu Goru

Pa iskreno mislim da nam leže države u našem polufinalu da nam je minimum sigurno finale. I Hrvatska i Crna Gora, i Finska (kojoj bi bila nacionalna sramota da glasa za nešto drugo pre metala), Švedska mislim da bi trebala isto podržati, Poljska... ja bih rekla da je finale jako jako izvesno.

Jebite mi sve ako je nas narod normalan. Cet na oficijelnom ESC kanalu se pretvorio u grupni cet :ROFLMAO: . Pise se o svemu samo ne o pesmi. Kolektivno ludilo.

Back