rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

‼️ Mirna je naspram ove dvojice Lady Gaga ‼️
Toy i Goy su mi jedni od najmrzih youtubera 😂😂 fejkare
Ko njih uzima za ozbiljno je delulu.
Meni su zabavni jer me podosećaju na ono dvoje mataroca iz Muppet show-a. A to me udara na nostalgiju😂

Očekivala sam melt down koji se nažalost nije dogodio.
Kad su onomad ispljuvali Konstri osetili su žešći "This is Spartaaaa" wibe našeg naroda. Tako da od tad baš paze🤣

Morala sam da ih istražim 😍 Odlično je to s obzirom da Nemačka može da glasa 😁
Nista to nije cudno. Nemacka ima jako veliku metal bazu i bendove koji su jako popularni. Tu prednjaci Rammstein. Jedan od najboljih power metal bendova ikada Halloween, bend koji je i izmislio power metal. Malo jace stvari kao thrash metal Sodom, Kreator, Blind Guardian, Tankard. Od roka tu su legendarni Scorpionsi. Uglavnom sve svetski poznati i cenjeni bendovi u svetu heavy metal muzike

Najveci heavy metal dogadjaj u svetu se odrzava u Nemackoj. Legendarni Wacken koji je svetinja za sve metalce i san svakog metal benda da zasvira tu. Svake godine se u Avgustu odrzava. Preko 80.000 metal fanova i 100 +metal bendova ucestvuju sirom sveta kroz ta 4 dana festivala. Wacken vam je kao Heavy Metal Evrovozija! Ako neko zna sta je metal, to su Nemci. Ne brinem se za po koji njihov glas. Samo ej pitanje koliko u Nemackoj oni prate ESC

Ovo prebrojavanje koliko metalaca prati esc da glasa mi je ko kad smo za Luk Bleka tvrdili da će gejmeri glasati za njega. Mislim da nema veze jesi li metalac ili ne kad i oni sami koji se tako identifikuju s tom subkulturom možda ne bi ni glasali da čuju. Ne znači po difoltu, ah metal pesma metalac će glasati. Ni mi poperi ne glasamo za svaku pop numeru.

Ovo prebrojavanje koliko metalaca prati esc da glasa mi je ko kad smo za Luk Bleka tvrdili da će gejmeri glasati za njega. Mislim da nema veze jesi li metalac ili ne kad i oni sami koji se tako identifikuju s tom subkulturom možda ne bi ni glasali da čuju. Ne znači po difoltu, ah metal pesma metalac će glasati. Ni mi poperi ne glasamo za svaku pop numeru.
Evo prvog je mene, koji nemam dodirnih tačaka sa metal muzikom, nastup naježio i prodao pesmu dovoljno da glasam, ako uspeju isto u maju, nemamo oko čega puno da brinemo

Ima jedna osoba koja mi je odvratnija od njih dvoje a to je onaj Poljak Jan Bors ili kako vec. Koliko ne mogu da ga svarim kad krene da palamudi, to je jezivo.
A dobro, Čeh bio u njihovoj ESC delegaciji pa smatra da je veliki faktor. I on se pogubio načisto.

Treba znati stati sa tim reakcijama kad vidiš da radiš na silu.

Bilo je nekad ozbiljnih analitičara koji su vrlo dobro znali da se pozabave tekstom, razumeli žanrove i pre svega, znali da odslušaju pesmu do kraja.
Sad je to "see me", prilično fejk priča gde ljudi nisu u stanju ni da odvoje lični ukus od same pesme.

Čini mi se da su nekako reakcije slične kao za Luke Black-a, koji je isto imao poprilično velik broj televoting glasova na PZE-u.

Ja ne znam da li je neko ovo kačio, ali ovaj intervju je čisto zlato (2024 godine snimljeno). Tačno vidiš tu njihovu borbu i želju da svoj muzički pravac probiju. Jako je skroman i iskren. 😊

Na kraju voditelj poentira sa "Kada osvojite tu evropu setite se mene pa me pozovite da barem budem u publici" na šta on odgovara "Naravno zavaćemo vas sve kad budemo svirali na nekom velikom festivalu".☺️

Ne bih se složio, s obzirom da iz ove perspektive Lavina ima dosta bolji nastup na samom PZE-u i mislim da je ovakav nastup vrlo teško uništiti na velikoj sceni, čak i za RTS. Mislim da je veliki konsenzus oko Luke postojao i pre samog takmičenja, dok je ovde za Lavinu nastao tek posle nastupa. Luka je opet te godine kod nas na neki način bio "očekivan" pobednik kog su u najvećoj meri izglasali fanovi, dok je Lavina izglasana i od strane žirija, fanova i dobrim delom ljudi koji su gledali nastup i slušali pesmu prvi put u subotu. Čini mi se da je u tome najveća razlika.
Čini mi se da su nekako reakcije slične kao za Luke Black-a, koji je isto imao poprilično velik broj televoting glasova na PZE-u.

Back