Ne znaju Wiwike da ce se RTS potruditi da unisti i ovo.
Bogami, neće to ići tako lako. Napisala sam već da umesto kritika i zluradih komentara čitam njihove intervjue.
Jedno je kad imaš pojedinca, a drugo 6 zrelih, realnih persona koji znaju ne samo šta žele, nego kako to treba da izgleda i kako do željenog da se dodje. U onom, ovde okačenom intervjuu na klupi, Luka kaže: "Ako želim da imam dobar glas ne mogu da pijem pušim". Onda u nekom drugom na pitanje šta nismo znali o njima kaže:" Radim i kao fitnes trener. Trebalo nam je para ako hoćemo da imamo sve što smo zamislili" Pred PZE izjavljuju. Idemo na napravimo dobar metal šou". Talenat imaju, muzičko znanje imaju, viziju imaju, radne navike imaju, pare za ne baš jeftine kostime su skupili sami, pa ajd da vidimo kakvim argumentima će RTS da ih ubedi da prikažu manje od onog što smo videli na PZE.
Luka i Teya su introvertni, blago anksiozni i takve nije teško ubediti da je nešto nemoguće. Princ je opet nadobudan, u želji da dokaže onima koji mu predvidjaju neuspehda nisu u pravu, bio nerealan u izboru koncepta, Hurikanke ništa nisu ni odlučivale od početka, Nevena više mislila o venčanju nego nastupu...
Nikad pred ESC nisam bila mirnija jer to je to. Niko ko komentariše loše neće glasati za njih, na žiri ne mogu da utičem i zašto dva mesea ka kvarim zlim slutnjama, nekim brojevima, političkim kalkulacijama, kad mogu da uživam čitajući, gledajući slušajući ovako talentovane, pametne i lepe momke.
Nikakva kladionica, anketa i komentar neće promeniti moj stav. Neka u maju glasa ko za koga hoće, neka niko ne glasa za Srbiju, mene je Lavinu oduvala i to je tako, bar do sledećeg PZE.