Ovu priču i twistove iz kulminaciju u kulminaciju ni genijalni scenarista ne bi smislio. xDPa Amela i Shakira
Ovu priču i twistove iz kulminaciju u kulminaciju ni genijalni scenarista ne bi smislio. xDPa Amela i Shakira
Norveška stvarno završi poslednja svaki put kad se poklope kockice za to. Ali da, Gate, Hatari, Katarsis (po meni najrealnija varijanta) su forme gde treba vući paralele, nikako Blind Channel ili Maneskin.I Gåte sa folk metalom nije pravio kompromise (pa je prošao kako je prošao, al ostao upamćen), realno kad pričamo baš o metal državama veća asocijacija je tu Norveška nego Finska.
Televisia presentaOvu priču i twistove iz kulminaciju u kulminaciju ni genijalni scenarista ne bi smislio. xD
Ja zaista ne znam gde ti zivis. Ovaj narod je ubijen u pojam. Cekamo raskrinkavanje, da konacno kaze za koga je trebalo da glasa al kupila zena cipele !! I tasnu / tasne, ne razaznajem od pravopisa...Ovo je prevazišlo sve moguće F dijagnoze.![]()
Vrlo dobro znam gde živim, ali ovoliki level poremećenosti mi predstavlja iznenađenje.Ja zaista ne znam gde ti zivis. Ovaj narod je ubijen u pojam. Cekamo raskrinkavanje, da konacno kaze za koga je trebalo da glasa al kupila zena cipele !! I tasnu / tasne, ne razaznajem od pravopisa...
Koliko njih mora da kucaju 1 zvezdicu namerno da toliko opadne rejting pesmeNemojte posle molim vas, jao zao mi ovoga, onoga, dakle momci od starta (trendinga) - su reportovani, Eurovisionworld ocena je naglo pala sa 4.7 na 4.1 u dan nakon odabira (nakon naglog skoka posle polufinala), ne znam kome bi se namestala pobeda, ako ne Yanx npr (ne mislim na Janksicu za one koji ce me opet shvatiti doslovno)![]()
Eurovisionworld ocena je naglo pala sa 4.7 na 4.1 u dan nakon odabira (nakon naglog skoka posle polufinala)
Vrlo dobro znam gde živim, ali ovoliki level poremećenosti mi predstavlja iznenađenje.
Hm, ali ja nisam video reset. Nego pad sa 4.7, na 4.6, 4.4, 4.3, da bi na kraju zavrsila na 4.1. Broj glasova se uvecavao.... I dalje se uvecava ali sad stoji solidno.Zapravo ocena nije naglo pala, nego je resetovana. Nakon pobede na NF pobedniku se resetuje ocena i ima 0 i kreće novo ocenjivanje. (Verovatno je dosta fanica koje vole girly pop dalo male ocene, a i velika je verovatnoća da ljudi koji su glasali posle polufinala nisu ni ulazili da glasaju ponovo).
komentari stranaca koje sam imao prilike da vidim, poput "cringe je da ovo šalje Srbija, ovo je kao da Finska šalje turbo folk" dodatno potvrđuju da se mnogi zaista vode time ko šalje određenu pesmu pre no što oni daju sud o istoj i/ili odluče da se klade na nju.