rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Dosta zavisi od toga sta ce da posalju Portugalija, Poljska i Gruzija.
Portugal mora da prodje,oni su uz Svedsku,Finsku i big zemlje,kao i Izrael i Ukrajna,standardni,engleski dominion drzava...na stranu sto imaju kvalitet i drze se svog narativa,ne moraju uvek da prodju na istu foru...

Niko ne podvlači paralelu između to dvoje, više se plašimo nepredviđenih obrta. :(
Ja se konkretno plasim jakih nastupa i stageinga dobrog,sto nama osim ako momci ne urgiraju,tesko da ce biti,a znamo da nekad bukvalno sve od toga zavisi.Teyadora da je imala intimniji nastup sa krupnim kadrovima emocija da se prenese,bila bi mnogo bolje zapazena i plasirana.Toga se plasimo.

Meni je prvo jače, al mislim da će u drugom veća borba biti.

Ne slažem se da će nam biti teško da uđemo u finale lol mislim da ćemo bukvalno prošetati do finala.
Dodala bih i da je statistički praktično nemoguće da baš SVI "favoriti" iz prvog dela pf prođu dalje, neko mora ispušiti, neko iznenadno proći ili ispasti. Mi ispasti nećemo.

Nema mesta ni strahu, a još manje panici i nesigurnosti. I ja momke vidim u finalu, i to onako prilično nonšalantno.

Prvi parametar je uvek naša kuća. Ako toliko ljubavi i dobre energije dolazi iz Srbije, teško je verovati da to bilo gde može da rezultira neuspehom, posebno u Beču, najvećem srpskom selu. 😉

Drugo, pesma ima kvalitet, slojevitost, specifičnost i originalnost, uz izuzetno harizmatičnog i glumački nadarenog lid vokala. Takve stvari se jednostavno ne mogu ignorisati. To se vidi, čuje i oseća. Nastupom RTS ovde teško da može mnogo da upropasti. Čak imam neki instinktivni osećaj, možda prvi put, da ne mogu da pogreše sa nastupom pa i da se ne trude i da ga preslikaju samo, što neko reče.

Treće, gde je nestao optimizam od pre šest ili sedam dana?

Ako gledate kladionice, one će i 2027. godine, tvrdim unapred, u top 10 imati iste zemlje i pre i posle izbora pesama. Tu su gotovo 101% Švedska, Italija, Francuska, Izrael i Ukrajina, dakle najmanje pet od deset mesta je unapred rezervisano na kladionicama u 2027. Još dve zemlje mogu gotovo unapred da se naslute, i tako već imamo sedam od deset pozicija koje su praktično rezervisane.

Zato opušteno i uživajmo. Rezultat će doći, ali na kraju krajeva nije ni najvažniji. Bože moj.

Sve ove pesme koje vi otpisujete realno jesu lošije od Lavine ali su sve brzog tempa i sa dobrim nastupom mogu da se uzdignu i prođu. Jedino Portugal ne može da ima dobar nastup jer moraju da se koncentrišu na pevanje no oni će sigurno dobro proći kod žirija.

Lavina ne sme nikako da se zadovolji sa nastupom sa PZE, mora dobrano da se unapredi ili promeni. Ja bi tim momcima dao jednog glumca i režisera da im pomognu oko kadrova i glume i neka sami rade. Ako su sami napravili ovo na PZE uz malu pomoć mogu to dodatno da unaprede.

Svi smo se odvikli uticaja žirija u PF, mislim da će i kladionice tu imati problema kada izađu kvote za plasman za finale. Takođe žiri nekada nagradi i dobar nastup bez obzira na lošiju pesmu ili pevanje tako da Lavina treba dodatno da radi na svom nastupu i zbog toga.

Opet neke drame
Ne vidim ja vama nastup kao presudan za finale nego pjesmu
Na ruku vam ide sto takve pjesme imaju svoju bazu fanova, protiv vas je koliko tih fanova ce gledati polufinale
Mislim da ce vas ziri na kraju ili gurnuti u finale ili izbaciti iz istog
U svakom slucaju poslali ste najbolje sto ste imali na PZE i mozete biti ponosni kako god da prođete u Becu jer vjerujem da ce decki biti na visini zadatka, a ostalo nije u njihovim rukama

Ali da, ne bih ja jos nikoga stavila kao siguran NQ

Ma što ne bi žiri bar nešto dao, sigurno neće nula poena. Ako su mogli Bambi Tag da lepo ocene, a na forumu smo svi mislili da će je patosirati, mogu i njih. Zašto nju pominjem, pa i ona vriska na kraju, a to pominjete da će žiri uzeti za zlo.

Ako bude iole kršten žiri koji ocenjuje vokalno prepoznaće težinu izvođenja growl-a, kao i ceo Lukin vokalni raspon koji je svakom poznavaocu muzike, nezavisno od žanra blago reći, imresivan.
Ovo govorim za glasanje u finalu.
Za fanove u finalu se ne brinem. Pokupiće ih još masu nakon polufinala.
@Bebi

Sasvim normalna pojava. Ljudi koji sumnjaju nisu bili za Lavinu u finalu, što je skroz legitimno da sada traže dlaku u jajetu koje nema.
Tačno. Ovde ima par ljudi koji su aktivno navijali protiv Lavine na PZE i još nisu došli sebi i prihvatili njihovu pobedu, pa bespotrebno šire negativu i mrače.

Te kladionice, te bolji su svi od nas itd. Evo čak i da se deluluišemo da prolazimo (a prolazimo 100%), zdravije je za psihu biti pozitivan nego konstantno negativan.

Gde je @Aleksa49 nestao?

Rekao je da ako budemo u Buvari da vam prenesem sledeće reči: "Iako lično nikoga nisam upoznao, mnogo sam se vezao i zavoleo sve vas, koliko god to suludo zvučalo. Kada ste u Novom Sadu, znate da imate kome da se javite. U meni ćete uvek svi imati prijatelja, pa i oni sa kojima sam nekada imao rasprave i koji su mislili da im to nisam."

Napušta forum iz ličnih razloga. Forum je izgubio jednu izuzetno dobru i pozitivnu osobu ali nadajmo se da je to samo kratkotrajna pauza.

Back