Ja imam utisak da ce biti svetski nastup. Ti momci nece dozvoliti da im rts diriguje kao prosle nase ucesnike
Da li to znaci da mora da se preda i komplet rezija? Ili samo draft? I kad se predaje stand in?
Ne postoji izvor već je pravilo. Probe počinju već za koji dan prve stand in. Svake godine tako bude.Ako možeš da podeliš sa nama izvor tvoje tvrdnje. Ja koliko vidim što se tiče staginga piše koncept a ne konačan nastup.
Ostavite i za Crnog Lukca glas usputhttps://www.efr12.com/radio/voter-pour-le-hit/
Kraj mene se ovih dana pušta na francskom EFR radiju, a ovde možete i glasati za našu pesmu kako bi nastavila da se pušta tamo
Edit:
Vidim da me u sekundi Nexter preduhitrio xD, al aj bar sam link stavio
Pa znas kako. Nama je privrzenija jer razumemo nas jezik, pa nam je toplije. Stanci ce sigurno vise pronaci put ka pesmi ako je na Engleskom, e sada....mozda na kraju krajeva Engleska verzija zvuci bolje. Bilo bi lepo da bude izbacena, pa da procenimo. A mislim da ce momci pevati onako kako bi ans narod zeleoJa toliko volim Kraj mene da bi mi teško palo da bude engleska verzija u Beču
Creating our own happiness
Nanu, da opljackamo mi tu trafiku, uplatimo sve na Srbiju i smirimo ove nase? A?Prolazimo u finale 100% sa još 23 zemlje učesnice, tako da ako mislite da pozicija na kladionicama znači krajnji plasman, nešto vam u logici ne valja.
Drugo, ne znam ko normalan se kladi 2 meseca unapred na Evroviziju, u Britanskim kladionicama. Uplate ako i postoje, smešno su male. Treće, i sami znate da delegacije uplaćuju masne pare same na sebe da dignu fejk hajp. Ove godine preočigledno to rade Francuska i Australija. Bukvalno ćemo da izginemo dok ljudima to objasnimo.
Edit: ma kome ja pričam.